کارآفرینی نوشابه بدون گاز مقدمه۲ آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه۵ نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع۱۰ محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت۱۲ مساحت زمین و برآورد قیمت آن۱۲ مساحت و هزینه های ساختمانی۱۳…
تحقیق کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی
تحقیق کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی کاربرد استخراج با سیال فوق بحرانی در صنایع غذایی.. ۳ مقدمه: ۴ فصل اول. ۵ استخراج با سیال فوق بحرانی.. ۵ ۱-۱- تاریخچه. ۶ ۱-۲- خصوصیات و مزایای یک سیال…
پایان نامه کاربرد اسکوربیک در صنایع غذایی و دارویی
پایان نامه کاربرد اسکوربیک در صنایع غذایی و دارویی فصل اول مقدمه۱ فصل دوم مبانی تئوری۴ ۲-۱- الکترودهای اصلاح شده۴ ۲-۱-۱- کلیات۴ ۲-۱-۲- روشهای اتصال گونه های شیمیایی بر سطوح الکترودها۷ ۲-۱-۳- فیلم های پلیمری هادی۱۲ ۲-۱-۳-۱- پوشش با فروسازی۱۳…
پروژه تهیه و بسته بندی آب معدنی در ظروف PET
پروژه تهیه و بسته بندی آب معدنی در ظروف PET فصل اول مقدمه۱ موارد مصرف و کاربرد آب معدنی۲ فصل دوم آب معدنی و انواع آن ۳ تعریف و منشأ آبهای معدنی۳ – سطحی یا ژئوترمال ۴ – عمقی یا…
تحقیق زعفران (بدون منبع)
تحقیق زعفران (بدون منبع) سهم ایران در بازار جهانی زعفران بیش از ۶۰ درصد است… ۱ اشاره: ۱ ایران بزرگترین صادر کننده زعفران جهان است… ۷ اشاره: ۷ کاشت زعفران در ایران. ۱۷ افزایش تولید زعفران کاهش قیمت آن را…
تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن
تحقیق پروتئین ها و انواع ساختارهای آن مقدمه : ۳ خلاصه: ۵ اسیدهای آمینه، پپتیدها و پروتئین ها : ۹ ساختمان سه بعدی پروتئین ها : ۱۲ مروری کلی بر ساختمان پروتئین : ۱۳ پیوند پپتیدی محکم بوده و در…
مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر گونه دلبروکی (بدون منبع)
مقاله آنتاگونیسم لاکتیکی و افزایش عمر ماندگاری گوشت تازه خرد شده شتر در درجه حرارت محیط بوسیله لاکتوباسیلوس دلبروکی زیر گونه دلبروکی (بدون منبع) بخش ۱: ۲ توضیح مختصری در مورد آنتاگونیسم لاکتیکی. ۲ بخش ۲: ۷ افزایش عمر ماندگاری…
مقاله پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون
مقاله پیشرفت های اخیر میکروفیلتراسیون در صنعت شیر و مقایسه با باکتوفوکاسیون چکیده ۲ مقدمه. ۴ ساختار مهندسی غشاء. ۵ نحوه شروع به کار MF. 10 تمیز کردن تجهیزات MF. 10 کاربرد MF در صنعت لبنی. ۱۱ باکتری زدایی در…
تحقیق قارچ و انوع آن (بدون منبع)
تحقیق قارچ و انوع آن (بدون منبع) قارچ خوراکی صدفی Oyster mushroom) ) 3 گونه های زراعی معروف : P,cittinopileatus/ p.Cystidiosus /P.Florida /P.eryngii p.osteratus 3 Pleurotus osteratus : (گونه تیپ جنس Pleurotus ) 4 قارچ شاه صدفی:( Pleurotus eryngii )…
تحقیق خلاصه ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه های غیر الکلی
تحقیق خلاصه ای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار بجای نوشابه های غیر الکلی خلاصهای از گزارش طرح جایگزینی عرقیات سنتی گازدار به جای نوشابههای غیر الکلی گازدار ۱ ۱- مقدمه ۸ ۲- کلیاتی در مورد نوشابههای گازدار ۱۰…
کارآفرینی بستنی
کارآفرینی بستنی مقدمه: ۲ سیستم آب داغ. ۳ میزان سوخت مصرفی. ۴ سیستم گرمایش وسرمایش.. ۴ آتش نشانی. ۴ سردخانه. ۴ مساحت زیر بنای سالن تولید ۷ تاسیسات عمومی. ۸ برنامه زمانبندی اجرای طرح. ۱۲ جدول: هزینه های انرژی.. ۱۳…
کارآفرینی بیسکویت
کارآفرینی بیسکویت خلاصه طرح. ۲ خرید مواد اولیه برای تولید بیسکویت.. ۲ مقدمه. ۳ تاریخچه. ۴ آیا شکر برای بدنسازان مفید است؟. ۶ انواع گوناگون شکر. ۸ روش تحقیق : ۱۰ اهداف پروژه ۱۰ فصل اول : ۱۱ ( ایده…
تحقیق کرم کارامل
مقدمه: سالهای زیادی است که تهیه رنگهای کارامل از انواع هیدراتهای کربن، صنعت مهم و بزرگی به شمار می آید. هر ساله هزارها تن کارامل تولید و استفاده می شود تا غذاها و نوشابه ها متنوع تر شود ولی هنوز…
تحقیق بسته بندی ماهی و فرآوردههای دریایی با آتمسفر تغییر یافته (فاقد منابع)
فصل۱-منشاء تاریخی پنیر فصل۲- مروری بر خط تولید فصل۳-مروری بر HACCP در صنایع شیر فصل۴-بررسی CCP، کنترل و ارزیابی مراحل مختلف تولید فصل۵-خلاصهای از خط تولید و CCPها و آزمونها، کنترلهای انجام شده و چگونگی رفع خطرات احتمالی
تحقیق تولیدات حیوانی
تولیدات حیوانات جذاب و خوشمزه اند -غذاهای حیوانی وعده غذای اصلی آمریکائیها را تشکیل می دهد آنها تامین می کنند از پروتئین کلی ،انرژی کلی ، ca ، و فسفرشان را و همچنین میزان قابل ملاحظه ای از مواد معدنی…