تاریخچه گاوداری : ۳
اهمیت اقتصادی گاو : ۵
ارزش شیر در تغذیه انسان. ۶
ساختار بدنی.. ۸
نژادها ۸
استفادهها ۹
وضعیت بدنی در گاوهای شیری.. ۱۰
دوره خشکی: ۱۰
اوایل شیرواری: ۱۱
اواسط شیرواری: ۱۵
اواخر شیرواری: ۱۶
مهم ترین نکات جهت یادآوری : ۱۶
نتیجه : ۲۰
ترتیب تولید در گاوهای شیری به صورت زیر می باشد : ۲۵
۲- مدیریت تغذیه ای در مرحله دوم شیر دهی : ۲۹
آنستروس و استروس در گاوهای شیری.. ۳۲
تشخیص مشکل (معضل) : ۳۳
آنستروس (anestrus) : ۳۴
خطاهای فحلی.. ۳۶
کیست تخمدانی.. ۳۶
تکنیک انتقال جنین در گاو. ۳۶
همزمان سازی فحلی ۲: ۳۸
سوپر اوولاسیون ۳ : ۳۹
انجماد جنین۶: ۴۲
روش های انجام عمل ET : 43
هدف از انجام عمل ET : 44
بهترین کاربردهای مورد استفاده جنین : ۴۴
پیشگیری از جا به جایی شیردان : ۴۷
مقدمه : ۴۸
شرایط بدنی گاو: ۵۱
تغذیه با کنسانتره بعد از زایمان : ۵۴
هیپوکلسیمی (کاهش کلسیم خون): ۵۵
برنامه علوفه ای گاو خشک : ۵۶
مدیریت آخور: ۵۸
نتیجه گیری : ۶۰
۲ – استفاده از دوربین مدار بسته: ۶۶
چه موقع تلقیح نماییم ؟. ۶۷
تشخیص فحلی و زمان مناسب تلقیح : ۶۸
اهمیت اولین فحلی گاو : ۷۰
چند نکته مهم در تلقیح مصنوعی : ۷۱