۲٫موقعیت محل: ۲
۳٫بازار مصرف: ۲
۴٫تحلیل وضعیت محل: ۳
۵٫ مشخصات واحد: ۴
۶٫اقدامات انجام شده در همه بخش ها: ۶
۷٫تحلیل صحیح یا نا صحیح بودن امکانات: ۸
۵٫زایشگاه: ۱۱
۶٫جایگاه گوساله های ۶- ۳ماهه: ۱۳
۷٫جایگاه گوساله های۳ هفته الی ۳ ماهه: ۱۵
۸٫باکس های انفرادی: ۱۶
۹٫جایگاه گاوهای نر. ۱۷
۱۱٫ سالن شیر دوشی،سالن انتظار و اتاق شیر: ۱۹
مشکلات یکسان در کل مجموعه: ۲۲
۸٫اقداماتی که باید انجام شود و انجام نمیشود. ۲۳
۲٫هانگار علوفه: ۲۴
۳-محل تخلیه و ذخیره کودهای خشک و مایع: ۲۶
فرمول خوراک (میزان در ۱ تن): ۲۷
ساختمان های زیرزمینی سیلو: ۳۰
زایشگاه: ۳۱
جایگاه گوساله های ۶-۳ ماهه: ۳۳
نتیجه گیری.. ۴۷