فصل اول
تورگردان احاصه ای
فصل دوم: خصوصیات منطقه
مقدمه
۱-۱ آدرس وموقعیت آب ماهی سرا
۱-۲ منبع تامین کننده آب ماهی سرا
۱-۳ محل تامین غذا وتخم ماهی
۱-۴ ظرفیت تولید استخر
فصل سوم: زیست شناسی ماهی قزل آلا
۱-۲ زیستگاه قزل آلای رنگین کمان
۲-۲ مهاجرت تخم ریزی وتولید مثل
۳-۲ نیازمندی های محیطی ماهی قزل آلا
فصل سوم: کار در استخر
۱-۳ شتسشوی استخرها
۲-۳ ضد عفونی کردن استخرها
۳-۳ تمیز کردن توری ها
۴-۳ تامین آب حوضچه های هنگام کمبود آب و تامین اکسیژن
۵-۳ غذادهی به ماهی ها
۶-۳ رقم بندی ماهی ها
۷-۳ احتیاجات غذایی ماهی قزل آلا رنگین کمان
۸-۳ ارتقاء آبگیری کانالها وسرعت جریان آب در کانالها
۹-۳ زمان رهاسازی بچه ماهی ها
۱۰-۳ بیماریهای ماهیان
۱۱-۳ غذای ماهیان
۱۲-۳ منابع