مقدمه ۱
معرفی ۳ گیاه ۴
۱- اوکالیپتوس ۵
۲- اکلیل ۲۰
۳- بابونه ۳۶
انواع بابونه۵۳
بابونه کبیر ۵۴
بابونه رسمی ۶۶
بابونه وحشی ۷۲
بابونه رومی ۸۳
بابونه زرد ۸۹
فصل دوم ۹۱
اسانسها ۹۲
تقطیر ساده ۱۰۱
شیمی اسانسها۱۰۵
آشنایی با انواع مبرد ۱۱۰
انواع کلونجر ۱۱۲
تقطیر با بخار آب ۱۲۵
تقطیر با آب و بخار ۱۲۸
سوکسله ۱۲۹
اسپکتروفتومتر ۱۳۰
بازیافت کلروفرم ۱۳۷
کاربرد اسانس ۱۴۰
عوارض جانبی ۱۴۴
جدول کارهائی که در این دوره انجام شده ۱۴۷
منابع