گزارش کارآموزی اسانسگیری

فهرست مطالب
مقدمه :
معرفی ۳ گیاه
۱- اوکالیپتوس
۲- اکلیل
۳- بابونه
انواع بابونه
بابونه کبیر
بابونه رسمی
بابونه وحشی
بابونه رومی
بابونه زرد
فصل دوم:
اسانسها
تقطیر ساده
شیمی اسانسها
آشنایی با انواع مبرد
انواع کلونجر
تقطیر با بخار آب
تقطیر با آب و بخار
موکسله
اسپکتروفتومتر
بازیافت کلروفرم
جدول کارهائی که در این دوره انجام شده
کاربرد اسانس
عوارض جانبی
منابع




توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.