کارآفرینی نوشابه بدون گاز

کارآفرینی نوشابه بدون گاز

مقدمه۲

آشنایی جزیی در مورد کار کارخانه۵

نمودار مراحل مختلف تولید نوشابه غیر گازدار با استفاده از انواع۱۰

محاسبه اجزاء و میزان دارایی های ثابت۱۲

مساحت زمین و برآورد قیمت آن۱۲

مساحت و هزینه های ساختمانی۱۳

هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید۱۴

سرمایه ثابت مورد نیاز کارخانه۱۶

هزینه های تولید سرمایه در گردش۱۸

محاسبه کل سرمایه گذاری۲۰

نحوه سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی۲۰

سودآوری و چگونگی برگشت سرمایه۲۱

 

 

مقدمه

– نوع محصول:

نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت ۱۴-۱۰ درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت ۷۰-۶۰ درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت ۲۸۵ سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد.

بطری مذبور دارای ارتفاع ۲۴۰ میلیمتر و قطر ۵۷ میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد ۸۰*۲۰۰ میلیمتر چشبانده خواهد شد.

آبمیوه تولیدی با استفاده از کنسانتره پرتقال، سیب و انگور و به صورت آب این میوه جات تهیه می گردد و در مورد آب پرتقال بر اساس نوع کنسانتره مصرفی تهیه آن تا بریکس ۷ نیز معمول است.

ظرفیت تولیدی و مدت زمان کار کارخانه:

ظرفیت تولید سالانه کارخانه در حدود ۲۰۰۰ تن آبمیوه و معادل ۲۰۰۰۰۰۰ لیتر است که با توجه به ظرفیت بطری ها و با در نظر گرفتن ضایعات و غیره کلاً در حدود ۷ میلیون بطری ۲۸۵ سی سی آب میوه خواهد شد که شامل موارد زیر است:

نام محصول

 تعداد بطری

 ظرفیت(سی سی)

 ظرفیت(لیتر)

آب پرتقال

۳٫۰۰۰٫۰۰۰

۲۸۵

۸۵۷٫۰۰۰

آب سیب

۲٫۵۰۰٫۰۰۰

۲۸۵

۷۱۳٫۰۰۰

آب انگور

۱٫۵۰۰٫۰۰۰

۲۸۵

۴۳۰٫۰۰۰

مدت زمان کار کارخانه با توجه به تعطیات و غیره عملاً ۲۵۰ روز کاری و در یک شیفت کار ۸ ساعته در نظر گرفته می شود.

به این ترتیب ظرفیت تولید روزانه کارخانه ۲۸۰۰۰ بطری که معادل ۴۰۰۰ بطری در ساعت و بالاخره ۶۸ بطری در دقیقه می باشد.




توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.