گزارش کارآموزی کنترل کیفیت صابون_شرکت پاکسان

فصل اول:
تاریخچه شرکت پاکسان
محصولات تولیدی شرکت پاکسان
فصل دوم:
سورفکتانت‌ها یا مواد فعال‌کننده سطحی
سورفکتانت‌های آنیونی
سورفکتانت‌های کاتیونی
سورفکتانت‌های آمفوتریک
سورفکتانت‌های غیریونی
فصل سوم:
تاریخچه صابون
تعریف صابون
ساختمان شیمیایی صابون
اشکال تجاری صابون
تئوری صابونی شدن
صابونی شدن تری گلیسرید به وسیله سود
صابونی شدن اسید چرب آزاد توسط سود
سرعت واکنش صابونی شدن
فصل چهارم
مواد اولیه صابون‌سازی
چربی‌ها و روغن‌ها
طبقه‌بندی روغن‌ها و چربی‌ها براساس خواص صابون‌ حاصل
اسیدهای چرب
اسیدهای چرب اشباع شده
اسیدهای چرب اشباع نشده
آب
بازهای معدنی
بازهای آلی
مواد افزودنی
کلرورها
سیلیکات‌های محلول
فسفات‌های قلیایی
بنتونیت
روغن لانولین یا پارافین
آنتی‌اکسیدان‌ها
EDTA
سولفات منیزیم
سیلیکات منیزیم
رنگ
دی‌اکسید تیتانیوم
اپتیکال برایتنر
محافظت‌کننده‌ها و ضدعفونی‌کننده‌ها
اسانس
فصل پنجم
روش‌های تولید صابون
تهیه صابون‌ به روش سرد
تهیه صابون به روش نیم جوش (نیمه‌گرم)
تهیه صابون به روش جوشاندن مکرر (گرم)
تهیه صابون به روش پیوسته و مداوم
مرحله تکمیل صابون
بسته‌بندی صابون
فصل ششم:
آزمایشات مربوط به اسیدهای چرب
اندیس صابونی
اندیس یدی
اندیس اسیدی
تایتر
رنگ
آزمایشات مربوط به صابون پخت
اندازه‌گیری قلیائیت و کل مواد چرب
اندازه‌گیری گلیسرین
اندازه‌گیری نمک
روش شکستن صابون (جداکردن اسید چرب آن)
آزمایشات مربوط به آب صابون
اندازه‌گیری نمک آب صابون
اندازه‌گیری درصد قلیائیت و صابون همراه
اندازه گیری درصد گلسیرین آب صابون
آزمایشات مربوط به آب به دست آمده از دیگ بخار
تعیین کانداکتیویته و کل املاح محلول
اندازه‌گیری سختی کل
اندازه‌گیری قلیائیت فنل‌فتالئین و قلیائیت متیل اورانژ
تعیین درصد خلوص سود
تعیین درصد خلوص سولفات منزیم
منابع و مآخذ

[paiddownloads id=”1723″]



توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.