مقدمه : ۵
بررسی داروهای تولیدی شرکت داروسازی ثامن: ۶
موارد مصرف: ۷
مکانیسم اثر: ۷
ژلاتین: (Gelatin Modified) 7
ـ رینگر (Ringer’s ): 8
ـ دکستروز (Dextrose): 8
سولفات منیزم (Magnesium sultate.7H2o) 9
ـ سیپروفلوکساسین (Ciprofloxacin): 9
واحد نیروگاه: ۱۲
شرایط آب تغذیه: ۱۶
بررسی خوردگی در قطعات و اجزا: ۱۸
راهکارهای کنترل خوردگی: ۱۹
چیلرها: ۱۹
بازدارندههای نیترات: ۲۰
بازدارندههای کرومات: ۲۰
بازدارندههای مولیبدات: ۲۱
هواساز: ۲۱
رسوبزدائی و تمیزکاری: ۲۲
ـ قلیاشوئی: ۲۳
ـ اسیدشوئی: ۲۴
اسیدسولفوریک: (Sulfuric acid) 26
ب) اسیدهای آلی (organic acids) 26
اسید سیتریک (Citric Acid): 27
نحوه اجرای اسیدشوئی: ۲۷
کندکنندهها: (inhibitors) 28
واحد تولید. ۳۱
موارد استفاده آب دیونایزد: ۳۳
عملیات احیاء رزینهای آنیونی و کاتیونی: ۳۳
ـ واحد تقطیر. ۳۵
نکات مربوط به واحد تقطیر: ۳۶
ـ واحد ساخت محلول: ۳۷
واحد I.P.Q.C : “In process Quality control”. ۴۲
ـ واحد فیلینگ: ۴۳
بخش ویال: ۴۵
بخش مدیتال: ۴۶
دستگاه کانتل: ۴۹
واحد اتوکلاو: ۴۹
واحد بستهبندی: ۵۳
آشنائی با مواد اولیه و ساختار ترکیبات: ۵۵
واحد آزمایشگاه شیمی: ۵۵
آنالیز محلول دیالیز صفاقی: ۵۷
ـ تعیین مقدار سدیم: ۵۸
طرز کار با دستگاه فیلم فتومتر: ۵۹
ـ اندازهگیری میزان کلر در نمونه: ۶۰
تعیین مقدار ۵ هیدروکسی متیل فورفورال: ۶۲
دستورالعمل آنالیز محلول مترونیدازول: ۶۲
آنالیز محلول سدیم بیکربنات: ۶۴
آنالیز محلول گلایسین: ۶۴
آنالیز محلول سدیم کلراید: ۶۵
آنالیز محلول قندی ـ نمکی: ۶۶
ـ تعیین مقدار دکستروز: ۶۶
آنالیز محلول هیپوکلریت سدیم: ۶۷
آنالیز محلول سیپروفلوکساسین: ۶۷
ـ تنظیمات سیستم کروماتوگرافی HPLC : 69
ـ آنالیز محلولهای منیزم سولفات: ۷۰
ـ آنالیز محلول رینگر: ۷۱
واحد میکروبیولوژی: ۷۲
واحد فارماکولوژی: ۷۳
منابع : ۷۵