کارآفرینی قارچ

کارآفرینی قارچ

پروژه شرکت تولیدی کودرست قارچ. ۲

شرکت تولیدی کودرست قارچ. ۳

آدرس کارگاه : ۳

مقدمه. ۴

تاریخچه و ظرفیت تولید قارچ در ایران: ۷

مزایای کشت و پرورش قارچ: ۸

اهداف طرح: ۱۰

سهامداران شرکت: ۱۱

دانش فنی: ۱۱

نیروی انسانی و پرسنل. ۱۱

مواد اولیه- مواد مصرفی. ۱۳

ترکیبات قارچها : ۱۴

روشهای کشت: ۱۵

محاسن پرورش قارچ صدفی به روش کیسه ای : ۱۷

پرورش صنعتی قارچ ( متمرکز) ۱۷

مراحل پرورش قارچ صدفی. ۱۸

خصوصیات مواد زائد: ۱۸

استفاده از کیسه های پلاستیکی : ۱۹

آماده سازی بستر: ۲۰

برداشت محصول قارچ صدفی: ۲۲

نگهداری قارچها پس از برداشت : ۲۳

مواد و امکانات مورد نیاز : ۲۴

محل اجرای طرح: ۲۵

حق انشعاب برق آب و تلفن. ۳۰

جدول استهلاک سرمایه ثابت.. ۳۱

جدول تقویم کشت و فروش و در آمد ناخالص…. ۳۲

جدول سرمایه گذاری ثابت کل. ۳۲

اطلاعات اقلیم و هوا شناسی. ۳۳

کروکی محل گلخانه تولید قارچ. ۳۳

نمودار سود و زیان طی یک د.وره ۵ ساله. ۳۵

چارت تشکیلاتی. ۳۵

پروژه شرکت تولیدی کودرست قارچ

شرکت تولیدی کودرست قارچ

این شرکت در تاریخ ۲۰/۲/۱۳۸۴ در محل ثبت شرکتهای شیراز به ثبت رسیده است و در زمینه تولید قارچهای خوراکی به صورت صنفی فعالیت خواهد داشت.

سرمایه اولیه ۴۵۰۰۰۰۰۰۰ ریال خواهد بود.

دفتر مرکزی این شرکت در شهرستان داراب واقع در خیابان شهید رجایی قرار خواهد داشت.

آدرس کارگاه :

فارس – داراب – جاده شیراز داراب – کیلومتر ۷ پلیس راه داراب-روستای بیزدان


مقدمه

هر گیاه محلی دوره زندگی ( یکساله ،دوساله،چندساله ) بسته به محیط ، آب و هوا و ترکیب خاک ، محل کشت ،همواره دستخوش تغییرات گوناگونی میشود. ایجاد بهترین امکانات برای حداکثر رویش و بازدهی از آرمانهای پرورش دهندگان است.برای بدست آوردن محصول بیشتر و مرغوبتر، باید محیط زندگی هر گیاهی را با توجه به شرایط زیستی آن به نحوی مطلوب آماده کرد. برای نمونه گیاهان سبز نیاز به روشنایی خورشید دارند، فتوسنتز یکی از عوامل مهم رویش این گیاهان است و اگر آفتاب از آفتاب از آنها از آنها دریغ شود خیلی زود به زردی میگراید ، پلاسیده میشوند و از بین میروند، اما گرما و رطوبت مناسب، مورد نیاز گیاه موجب نقصان نمو، بازدهی و کند شدن روند تکثیر ان میگردد. قارچ از گیاهان شگفت آوری است که نیازهای زندگی خود را از راه تجزیه و خوردن برخی جانداران و به ویژه مانده های جانداران و مانده های غذایی آنها تامین میکند و گونهای از آن، خود منبع غذایی بسیار مهمی برای انسان محسوب میشود.

قارچ طلای سفید نیاز به روشنایی و آفتاب ندارد، کشتزار، باغچه و فضای وسیع نمیخواهد،در آپارتمان و حتی در جعبه ای کم عمق و یا در داخل کیسه نایلون در محل سکونت میتوان آن را پرورش داد و محصول برداشت کرد.

این گیاه عجیب و غریب و بی موقع قارچ نام دارد. در دامنه کوهها، زمینهای کشاورزی، در روستاها و شهرها، روی تنه درختان و اصولا هر جایی که انرژی از رطوبت و بقایای گیاهی و جانوری باشد، در فصل رویش بهار و یا هر محیط ساختگی مناسب میروید و محصول میدهد کشت و پرورش قارچ به عنوان سرگرمی و تفنن در خانه  انجام شود و یا برای استفاده غذایی و حتی فروش محصول به منظور کسب درآمد جنبی مانند سبزی کاری، مورد استفاده قرار گیرد. زیرا با توجه به امکان کشت در سطح کم و برداشت زیاد در عین سهولت کار، مقرون به صرفه و یکی از پر درآمد ترین رشته های کشاورزی است.قارچ اکنون به عنوان یک ماده غذایی و سبزی لوکس در بیشتر کشورهای جهان تولید و مصرف میشود و تقریبا با تمام غذاها مورد مصرف دارد.


تاریخچه و ظرفیت تولید قارچ در ایران:

در سال ۱۳۳۷ ده تن قارج در سال تولید می شد.

در سال ۱۳۶۵ سالانه ۱۰۰۰ تن قارچ تولید می شد که بهای تمام شده آن در همان سال ۷۵۰ ریال بود و قیمت فروش ۱۰۰۰ ریال و ۲۵% سود دهی داشت در سال ۱۳۸۰ تولید سالانه بالغ بر ۷۵۰ تن بوده است که قیتم تمام شه آن ۸۸۶۰ ریال و قیمت فرو آن طبق آمار ۱۵۰۰۰ ریال بده است با ۲۵ % سود که نشاندهنده روند سود ثابت در این محصول می باشد.

،


توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.