تعریف و اصطلاحات: ۱
۱-تعریف مال. ۱
۲-اموال غیر منقول. ۱
۳-اموال منقول. ۱
۴-ذیحساب و وظایف آن.. ۲
۵-جمعدار اموال و وظایف آن.. ۳
۶-بودجه و اعتبار. ۳
۷-پیش پرداخت و علی الحساب.. ۴
۸-تنخواه گردان پرداخت.. ۴
۹-کارپرداز و وظایف آن.. ۵
۱۰-انواع خریدها ۵
۱/۱۰-خریدهای برنامه ریزی شده. ۵
۲/۱۰ –خریدهای موردی یا اضطراری.. ۸
۳/ ۱۰-خرید به صورت متمرکز. ۸
۴/۱۰-خرید به صورت غیر متمرکز. ۹
۱/۱۱-خریدهای جزئی.. ۱۰
۲/۱۱-خریدهای متوسط.. ۱۰
۳/۱۱-خریدهای عمده. ۱۰
۱۲-اصول تدارکات.. ۱۰
۱۳-تعریف سیستم و روش سیستماتیک.. ۱۱
۱/۱۳-نقش واحد تدارکات به عنوان جزئی از یک سسیتم. ۱۲
۲/۱۳-اصول مدیریت تدارکات(صحت پنجگانه) ۱۳
۱۴-مراحل اجرایی خرید. ۱۵
قسمت اول:خریدهای داخلی.. ۱۶
۱/۱۴- درخواست خرید. ۱۶
۲/۱۴-سفارش کالا به فروشنده. ۱۷
۳/۱۴-بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده. ۲۱
۱۵-دفترراهنمای سفارش ها ۲۳
قسمت دوم :خریدهای خارجی.. ۲۴
۱۸-کلیات.. ۲۴
۱۹-عوامل موثر در بالابردن میزان فروش… ۲۵
اصول انبارداری: ۲۷
۲۱-کلیات.. ۲۷
۲۲-تعریف انبار. ۲۸
۲۳-وظایف انباردار. ۲۸
۲۴-انواع موجودی های انبار. ۲۹
۱/۲۴-مواد خام یا مواد اولیه. ۲۹
۲/۲۴-مواد و لوازم مصرفی.. ۲۹
۳/۲۴-مواد ولوازم در جریان ساخت.. ۳۰
۴/۲۴-کالای تمام شده. ۳۰
۵/۲۴-اجناس خریداری شده جهت فروش… ۳۰
منابع ورود کالا به انبار. ۳۱
۲۶-کلیات.. ۳۱
۱/۲۶-از طریق خریدهای داخلی.. ۳۲
۲/۲۶-از طریق خریدهای خارجی.. ۳۲
۲۷-کالای انتقالی از سایر انبارها و اجناس برگشتی.. ۳۲
۱/۲۷نحوه و موارد استفاده از فرم انتقال کالا از یک انبار به انبار دیگر. ۳۲
۲/۲۷-نحوه و مواد استفاده از فرم برگشت کالا. ۳۳
۲۸-کالاها و لوازمی که در کارگاه های یک مؤسسه ساخته میشود. ۳۷
۲۹-ورود و تحویل کالاهای خریداری شده به انبار. ۳۷
۳۰-تحویل کالا به انبار. ۳۷
۱/۳۰- تحویل دائم. ۳۸
۲/۳۰ تحویل موقت.. ۳۸
۳/۳۰- نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار. ۳۹
۳۱-درخواست کالا و مواد از انبار. ۳۹
۳۲-تحویل و خروج کالا از انبار. ۴۰
۳۳- رسید انبار مستقیم. ۴۱
۳۴- دریافت ابزار آلات از انبار. ۴۳
۳۵-فرم خروج کالا از مؤسسه. ۴۳
۳۶- چیدن در جنس درانبار. ۵۱
۳۷- کاردکس انبار. ۵۳
۳۸- کارت روی قفس(BIN CARD) 56
۳۹- گزارش موجود ی انبار. ۵۶
۴۰-اصول ایمنی وحفاظت انبار. ۵۷
کنترل موجودی های انبار. ۶۰
۴۱-موجودی برداری عینی انبار. ۶۰
۴۲-موجودی برداری عینی مستمر. ۶۰
۴۳-موجودی برداری عینی دوره ای (انبارگردانی) ۶۰
۴۴- تشکیل کمیته انبار گردانی.. ۶۱
۱/۴۴- تنظیم برنامه انجام کار و زمان انبارگردانی.. ۶۲
۲/۴۴- هماهنگ کننده عملیات.. ۶۲
۳/۴۴- مسئول ثبت شمارش… ۶۳
۴/۴۴- گروههای شمارش… ۶۳
۴۵- نکاتی که قبل ازعملیات انبارگردانی باید مورد توجه قرار گیرد: ۶۴
۱/۴۵- اجرای عملیات انبارگردانی.. ۶۴
۲/۴۵- عملیات پس از شمارش… ۶۵
۴۶- تهیه گزارش نتایج عملیات انبارگردانی.. ۶۵
۴۷- انجام تعدیلات.. ۶۶
۴۸- بررسی موجودیها و تعیین بهاء آنها در انبار. ۶۹
۴۹- کنترل موجودی ها ۶۹
۵۰- نقطه سفارش و میزان سفارش… ۷۱
۵۱- میزان حداقل موجودی و ذخیره ی احتیاطی.. ۷۲
۵۲- میزان حداکثر موجودی.. ۷۳
۵۳- متوسط موجودی.. ۷۳
۵۵- تعیین بهای موجودیهای انبار. ۷۵
۲/۵۵- روش میانگین متحرک قیمتها ۷۶
۴/۵۵- روش اولین صادره از اولین وارده یا فایفو. ۷۷
۵/۵۵- روش اولین صادره از آخرین وارده یا لایفو. ۷۸
۶/۵۵- روش بهای تمام شده با قیمت بازار هرکدام که کمتراست.. ۷۸
۷/۵۵- روش بهای «معادل بازار ». ۷۹
۸/۵۵- روش قیمت فروش… ۷۹
۹/۵۵- نرخ میانگین کالا. ۷۹
۵۶- هزینه های انبار داری.. ۸۰
۵۷- هزینه سفارش… ۸۱
۵۹- عملیات حسابداری خرید. ۸۲
آشنایی به چند اصطلاح تدارکاتی و انبارداری.. ۸۴
فهرست منابع و مأخذ : ۸۵