تحقیق پتانسیل بیوتکنولوژیکی (زیست تکنولوژیکی ) تراستوکسیندها

تحقیق پتانسیل بیوتکنولوژیکی (زیست تکنولوژیکی ) تراستوکسیندها

چکیده: ۴

تولید pufa  توسط ترانستوک تیریدها: ۹

بازار pufa: 12

پتانسیل تراستوکیلیتریدها: ۱۵

ترکیب و ارزش غذایی پروتئین‌ها و دیگر ترکیبات نیتروژن‌دار ماهی.. ۲۰

مقدمه: ۲۰

عوامل میان‌گونه‌ای.. ۲۲

عوامل درون گونه‌ای.. ۲۳

حجم کلی پروتئین.. ۲۴

نوع ماهیچه. ۲۴

تغییرات فصلی و شرایط رشد و پرورش…. ۲۵

تقلیل ( نقصان ) پروتئین.. ۲۵

گروههای پروتئین.. ۲۶

پروتئین‌های سارکوپلاسمی.. ۲۶

حجم. ۲۶

شناسایی ، گونه‌ها ۲۷

لخته شدن ( انعقاد) در برابر گرما ۲۸

آنزیمها ۲۹

هیدرولازها ۳۰

اکسیدور اکتازها ۳۲

آنزیمهای دیگر. ۳۳

رنگدانه‌ها ۳۴

پروتئین‌های هم (haem ) 35

هموسیانین‌ها ۳۷

پاروالبومین‌ها ۳۷

پروتئین‌های میوفیبریلایی ( عضلانی- رشته‌ای) ۳۹

میوزین.. ۳۹

پارامیوزین.. ۴۱

تروپونین‌ها ۴۳

دیگر پروتئین‌های ناظر. ۴۴

پروتئین‌های داربستی.. ۴۴

پروئین‌‌های استروما ۴۵

کلاژن. ۴۵

انواع کلاژن. ۴۶

دیگر پروتئین‌های ناظر. ۴۷

پروتئین‌های داربستی.. ۴۷

پروتئین‌های استروما ۴۸

ترکیب اسیدآمینه کلاژن. ۴۹

کلاژن و کیفیت گوشت… ۵۰

دیگر پروتئین‌های استروما ۵۱

ترکیبات نیتروژن‌دار غیرپروتئینی.. ۵۱

اسیدهای آمینه آزاد. ۵۲

پپتیدها ۵۳

نوکلئوتیدها ۵۴

ترکیبات گوآنیدینو. ۵۵

اوره و ترکیبات آمونیوم چهارتایی.. ۵۵

ارزش غذایی.. ۵۶


 

 

 

 

پتانسیل بیوتکنولوژیکی

( زیست تکنولوژیکی )

تراستوکسیتدها


چکیده:

ترانستوکیتریدها میکروهترومتروف‌های آبزی  رایجی هستند که از نظر طبقاتی در گروه جلبکهای هتروکونتاقرار می‌گیرند.

تحقیقات اخیر نشان داده‌اند که تعدادی از نژادهای تراستوکیتریدها را می‌توان کشت کرد و بدین ترتیب به زیست توده‌‌های فراوانی دست یافت که دارای مقادیر زیادی چربی و اسیدهای چرب اشباع نشده‌ [۱] می‌باشند.

شواهد نشان می‌دهند که بازده سلولی و تولید pufa توسط نژادهای ترانستوکیتریدها با ترکیب پارامترهای فیزیکی و شیمیایی کشت می‌توانند متغیر هستند. در حال حاضر میکروجلبکهای فتوتروفیک کشت شده روغن‌های ماهی منابع اصلی تجاری pufa هستند. کاهش ممکن ذخایر تجاری ماهی و تکنولوژی نسبتاً پیچیده که برای تولید تجاری میکروجلبک‌ها نیاز هستند تحقیق در مورد منابع ممکن pufa را الزامی ساخته است. کشت تراستوکیتریدها و دیگر میکرودهتروتروف‌های تولید کننده Pufa را الزامی ساخته است. کشت تراستوکیتریدها و دیگر میکرو هتروتروف‌های تولید کننده‌ Pufa یک جنس را ملی بوده است.

در حقیقت چندین محصول مبنای تراستوکیتریدی اکنون در بازار وجود دارد و تحقیقات در مورد کاربردهای بیشتر هنوز در حال انجام است.

بسیاری از روغن‌های ماهی و میکروجلبکی که اکنون در دسترس هستند ساختارهای نسبتاً پیچیده Pufa دارند و این باعث افزایش هزینه‌ تهیه روعن های Pufa با درجه‌ خلوص بالا می‌گردد. برعکس، تعدادی از تراستوکیتریدها که تاکنون بررسی شد‌ه اند. استفاده از روغن‌های مشتق شده از تراستوکیتیریدها بتوانند در مقادیر کافی و با هزینه مناسب رشد کنند استفاده از روغن‌های مشتق شده از تراستوکیتریدها می‌تواند هزینه‌ بالای موجود را بار تولید روغن‌های میکروبی با درجه‌ خلوص بالا کاهش دهد.

هرچه که بیشتر وجه فواید مواد غذایی و بهداشتی Pufa پی می‌بریم تقاضا برای تولیدات غنی از Pufa افزایش می‌یابد. نتایج تاکنون نشان داده‌آند که تراستوکیتریدها می‌تواننند یک بخش مهمی را در عرضه‌چنین تولیداتی ایفا کنند.

لغات مهم: تراستوکیتریدها، اسید چرب اشباع نشده ،‌زیست توده‌ها، کشت تجاری، میکرومترو تروف

پیشگفتار: تراستوکتیریدها میکرومتروتروف‌های آبزی رایجی هستند که به شکل [۲] و یا گهگاهی  به شکل انگل‌ها تغذیه می‌کنند( پارتر ۱۹۹۰) . تراستوکیتریدها دارای توزیع جغرافیایی وسیعی هستند و نژادهایی دارند که از [۳]( با نوگ و اسپرو ۱۹۷۴ ) ،‌ژاپن ( ناگاتوما و دیگران ۱۹۸۰ ) ، هندوستان ( رااگوکودار ۱۹۸۸ ) ، و استرالیا ( لوئیس و دیگران ۱۹۹۸ ) بدست آمده‌آند. اصولاً تراستوکیدیدها که قارچ‌های نخستین فرض می‌شوند اخیراً در زیر طبقه‌ تراستوک نیتریدا [۴] ( کرومیتسا، هتروکونتا)  قرار گرفته‌اند و بیشتر با جلبک‌های  هتروکونت و طبقه بندی می‌شوند مانند جلبکهای قهوه‌ای و ( دیاتوم ها) کاوالیر- اسمیت و دیگران ۱۹۹۴).


[۱] – pufa

[۲] – saprobe

[۳] – Antarctica

[۴] -Thrans tochytridee

،


توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.