پایان نامه – تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

بخش اول : آب و خواص آن

۱-۱- موجودیت آب۱

۱-۲- منابع آب۱

۱-۲-۱- آبهای سطحی۲

۱-۲-۲- آبهای زیر زمینی۲

۱-۳- خواص آبهای آشامیدنی۲

۱-۳-۱- خواص فیزیکی آب۲

۱-۳-۲- خواص شیمیایی آب۳

۱-۴- سختی آب۳

بخش دوم: آب در صنایع غذایی۴

۲-۱- مصرف آب در صنایع غذایی ۴ 

 ۲-۱-۱- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی ۴

 ۲-۳- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب ۵

  ۲-۳-۱- میزان مصرف صنعتی آب در ایران ۶

   ۲-۴-  مزایای حاصل از کاهش مصرف آب ۶ 

    ۲-۴-۱-  استفاده مجدد آب ۶

  ۲-۴-۲- بازچرخش یا ریسایکلینگ ۶

۲-۵- انواع مصارف آب در صنایع غذایی ۷                

    ۲-۵-۱- آب خنک سازی ۸            

    ۲-۵-۱-۱- انواع سیستم های خنک سازی ۸              

بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی ۱۰

 ۳-۱- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی ۱۰                

 ۳-۱-۱- صنایع تولید قند وشکر ۱۱

 ۳-۱-۲- صنایع تولید کمپوت وکنسرو ۱۲ 

                   ۳-۱-۳- صنایع نوشابه سازی ۱۲

                   ۳-۱-۴ صنایع لبنیاتی ۱۲

                   ۳-۱-۵- صنعت تولید روغن نباتی ۱۳

                   ۳-۱-۶- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت ۱۴

                   ۳-۲- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ۱۵

                   ۳-۲-۱- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده ۱۵

                   ۳-۲-۱-۱- مواد معلق ۱۶

                   ۳-۲-۱-۲- املاح معدنی محلول ۱۶

                   ۳-۲-۱-۳- مواد آلی محلول ۱۶

                   ۳-۲-۱-۴- اسیدها وقلیاها ۱۶

                   ۳-۲-۱-۵- مواد تولید کننده کف ۱۷

                   ۳-۲-۱-۶- رنگ ۱۷

                   ۳-۲-۱-۷- آلودگیهای حرارتی ۱۷

                   ۳-۲-۱-۸- میکروارگانیسم ها ۱۷

                   ۳-۲-۱-۹- مواد شناور ۱۸

                   ۳-۳- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی ۱۸ 

                   ۳-۳-۱- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری ۱۸

                   ۳-۳-۱-۱- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری ۱۹

                   ۳-۳-۲- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی ۲۰

                   ۳-۳-۳- تصفیه مشترک با صنایع دیگر ۲۰

                  ۳-۳-۴- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب  غلظت آلاینده۲۰

۳-۴- فاضلاب بهداشتی صنایع ۲۱                       

بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی ۲۲

                     ۴-۱- تصفیه فیزیکی ۲۳

                     ۴-۱-۱- آشغالگیری ۲۳

                     ۴-۱-۲- دانه گیری ۲۳

                     ۴-۱-۴- شناورسازی ۲۴

                     ۴-۱-۵- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز ۲۴

۴-۲- تصفیه شیمیایی ۲۶                     

۲۶. ph4-2-1- تنظیم                     

                     ۴-۲-۲- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم ۲۶

                     ۴-۲-۳- گند زدایی ۲۶

                     ۴-۲-۴- انعقاد و لخته سازی ۲۷

                     ۴-۲- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم ۲۷

                     ۴-۳- تصفیه بیولوژیکی ۲۷

                     ۴-۳-۱- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب  ۲۸

۲۸BOD4-3-1-1-

۲۸COD4-3-1-2-                

۲۹TSS4-3-1-3-                

۲۹TDS4-3-1-4-                      

۴-۳-۲- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه۲۹                     

۴-۳-۲-۱- زمان ماند هیدرولیکی۲۹                     

۴-۳-۲-۲- زمان ماند میکروبی۲۹                     

۳۰MLSS4-3-2-3-                      

۳۰F\M4-3-2-4-                      

۴-۳-۳- تصفیه هوازی فاضلاب۳۰                     

۴-۳-۳-۱- تخلیه به آبهای طبیعی۳۱                     

۴-۳-۳-۲- کاربرد فاضلاب در زمین۳۲                  

۴-۳-۳-۳- برکه های تثبیت۳۳                  

۴-۳-۳-۳-۱- برکه های بی هوازی۳۴                  

۴-۳-۳-۳-۲- برکه های اختیاری۳۵                  

۴-۳-۳-۳-۳- برکه های هوازی۳۵                  

۴-۳-۳-۳-۴- برکه های تکمیلی۳۵                  

۴-۳-۳-۳-۵- برکه های هوادهی۳۵                  

۴-۳-۳-۴- صافی چکنده۳۶                  

۴-۳-۳-۵- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان۳۷                  

۴-۳-۳-۶- سیستم لجن فعال۳۷                  

۴-۳-۴- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی۹                  

۴-۳-۵- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب۳۹                  

۴-۳-۵-۱- سپتیک تانک۴۲                  

۴-۳-۵-۲- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا۴۴                   

۴-۳-۵-۳- صافی بی هوازی۴۴                  

بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی۴۶

  ۵-۱- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی۴۶                  

 ۵-۲- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی ۴۷                

  ۵-۲-۱- شدت آلودگی فاضلاب خام۴۷               

  ۵-۲-۲- مواد مغذی یا نوترینت ها۴۸               

۵-۲-۲-۱- بالکینگ۴۸                 

۴۹    ۵-۲-۳- اکسیژن محلول                   

۵-۲-۴- زمان ماند۵۰                 

  ۵۱ph5-2-5-                  

۵-۲-۶- سمیت۵۱                 

۵-۲-۷- دما۵۲                 

۵-۲-۸- اختلاط۵۳                                  

۵-۲-۹- میزان جریان ورودی۵۴                  

۵-۳- پایستن فرآیند۵۴                  

 ۵-۳-۱- شاخصهای بصری۵۴                 

۵-۴- شاخصهای آزمایشی ۵۸                 

۵-۵- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها۵۹                   

 ۵-۵-۱- روشهای کلی تشخیص مشکلات۵۹                

۶۰ BOD 5-5-2- حذف کم                

۵-۵-۲-۱- حذف بارهای آلی ۶۱                 

۵-۵-۲-۲- مواد سمی یا بازدارنده۶۲                

۵-۵-۲-۳- دماهای پایین۶۲                

افزایش زمان ماند هیدرولیکی۶۳                

۶۳MLVSS افزایش                

۶۳  نامناسب PH 5-5-2-4-                 

۵-۵-۲-۵- زمان هوادهی ناکافی۶۴                

۶۴  ناکافیMLVSS5-5-2-6-                 

منابع۶۶                

،


توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.