فصل اول
مقدمه ۲
۱-۱- بیان مساله ۴
۱-۲- اهمیت و ضرورت موضوع تحقیق ۶
۱-۳- اهداف تحقیق ۷
۱-۴- فرضیه های تحقیق ۹
۱-۵- تعریف عملیاتی متغیرهای تحقیق ۹
۱-۶- روش تحقیق ۱۲
۱-۷- ابزارها و روش گردآوری اطلاعات ۱۲
۱-۸- جامعه آماری ۱۳
۱-۹- نمونه آماری ۱۳
۱-۱۰- قلمرو موضوعی ۱۳
۱-۱۱- قلمرو مکانی ۱۳
۱-۱۲- قلمرو زمانی ۱۴
۱-۱۳- تعریف واژگان و مفاهیم ۱۴
فهرست منابع فصل اول ۱۵
فصل دوم
مقدمه ۱۸
بخش اول : ایزو ۹۰۰۰ ۲۰
۲-۱- کیفیت ۲۱
۲-۱-۱- تعریف کیفیت از نظر استاندارد ایزو ۲۱
۲-۱-۲- تعریف کیفیت از نظر تعدادی از محققان ۲۳
۲-۱-۳- عوامل اساسی مؤثر بر کیفیت ۲۳
۲-۱-۴- رابطه بین مفاهیم کیفیت ۲۵
۲-۱-۵- متفکران کیفیت ۲۶
۲-۱-۵-۱- ادوارد مینگ ۲۷
۲-۱-۵-۲- جوزف جولان ( نظریه بهبود کیفیت) ۲۸
۲-۱-۵-۳- آرماندفیگنباوم ( نظریه مسؤولیت همگانی در برابر کیفیت ) ۲۸
۲-۱-۵-۴- فیلیپ کرازبی ( نگرش ساختار گونه به موقعیت مدیریت جامع) ۲۹
۲-۲- تاریخچه سری استانداردهای ایزو ۹۰۰۰۳۰
۲-۳- مقایسه ساختار ویرایشهای ۱۹۹۴ و۲۰۰۰۳۵
۲-۴- درک استاندارد بین المللی تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰۳۶
۲-۵- تشریح الزامات استاندارد ISO 9001:200038
۲-۵-۱- سیستم مدیریت کیفیت ۳۸
۲-۵-۱-۱- نیازمندیهای عمومی ۳۸
۲-۵-۱-۲- نیازمندیهای مستندسازی۳۹
۲-۵-۲- مسئوولیت مدیریت ۳۹
۲-۵-۳- شکل دهی محصول ۴۰
۲-۵-۴- اندازه گیی تحلیل و بهبود ۴۱
۲-۵-۵- مدیریت منابع ۴۱
۲-۶- روش اجرای ایزو ۹۰۰۰ ۴۲
۲-۶-۱- تصمیم و مدیریت ۴۳
۲-۶-۲- خط مشی کیفیت ۴۴
۲-۶-۳- انتخاب استاندارد ۴۴
۲-۶-۴- انتخاب محدوده ۴۴
۲-۶-۵- طرحریزی پروژه ۴۴
۲-۶-۶- تجزیه وتحلیل شرکت ۴۵
۲-۶-۷- ارزشیابی مقدماتی ۴۵
۲-۶-۸- ایجاد ارتباط و انتخاب ممیز ۴۵
۲-۶-۹- تهیه روشهای اجرایی۴۵
۲-۶-۱۰- انتخاب و آموزش ممیزان داخلی۴۶
۲-۶-۱۱- مستندسازی۴۶
۲-۶-۱۲- استقرار سیستم۴۶
۲-۶-۱۳- ممیزی برای گواهینامه۴۷
۲-۶-۱۴- بازاریابی ۴۷
۲-۷- انواع ممیزی در سری استانداردهای ایزو ۹۰۰۰۴۷
۲-۸- ممیزی داخلی کیفیت ۴۸
۲-۸-۱- چهار اصل برای کارآیی ؟؟؟ داخلی کیفیت۴۸
۲-۹- نقش آموزش در اجرا و نگهداری ایزو ۹۰۰۰ ۵۰
۲-۱۰- متن کامل استاندارد ISO 9001:200052
۲-۱۰-۱- سیستم مدیریت کیفیت ۵۲
۲-۱۰-۱-۱- نیازمندیهای عمومی۵۲
۲-۱۰-۱-۱- نیازمندیهای مستند سازی ۵۳
۲-۱۰-۲- مسئولیت مدیریت ۵۵
۲-۱۰-۲-۱- تعهد مدیریت ۵۵
۲-۱۰-۲-۲- تمرکز بر روی مشتری ۵۵
۲-۱۰-۲-۳- خط مشی کیفیت ۵۶
۲-۱۰-۲-۴- طرحریزی ۵۶
۲-۱۰-۲-۵- مسؤولیت ، اختیار و ارتباطات ۵۷
۲-۱۰-۲-۶- بازنگری مدیریت ۵۸
۲-۱۰-۳- مدیریت منابع ۵۹
۲-۱۰-۳-۱- تأمین منابع ۵۹
۲-۱۰-۳-۲- منابع انسانی ۵۹
۲-۱۰-۳-۳- زیرساختها ۶۰
۲-۱۰-۳-۴- شکل دهی محصول ۶۰
۲-۱۰-۴- شکل دهی محصول ۶۰
۲-۱۰-۴-۱- برنامه ریزی شکل دهی محصول ۶۰
۲-۱۰-۴-۲- فرایندهای مرتبط با مشتری ۶۱
۲-۱۰-۴-۳- طراحی و توسعه ۶۳
۲-۱۰-۴-۴- خرید ۶۵
۲-۱۰-۴-۵- تدارک تولید و خدمات ۶۶
۲-۱۰-۴-۶- کنترل تجهیزات پایش و اندازه گیری ۶۹
۲-۱۰-۵- اندازه گیری، تجزیه و تحلیل و بهبود ۷۰
۲-۱۰-۵-۱- کلیات ۷۰
۲-۱۰-۵-۲- پایش و اندازه گیری ۷۰
۲-۱۰-۵-۳- کنترل محصول نامنطبق ۷۲
۲-۱۰-۵-۴- تجزیه و تحلیل داده ها ۷۳
۲-۱۰-۵-۵- بهبود ۷۳
۲-۱۱- تأثیر ایزو ۹۰۰۰ بربهبود فرایندهای سازمان ۷۵
۲-۱۱-۱- مستندسازی فرایندهای موثر بر کیفیت ۷۵
۲-۱۱-۲- حفظ سوابق و اطلاعات ۷۵
۲-۱۱-۳- بهسازی مستمر ۷۶
۲-۱۲- مشکلات اجرایی دریافت گواهینامه ایزو ۹۰۰۰۷۷
۲-۱۲-۱- تهیه رویه ها و مستندسازی ۷۷
۲-۱۲-۲- عدم پشتیبانی مدیریت ۷۷
۲-۱۲-۳- عدم رویه ها ۷۸
۲-۱۲-۴- مقاومت کارکنان ۷۸
۲-۱۲-۵- برداشتهای متضاد ۷۸
۲-۱۲-۶- آموزش ۷۹
۲-۱۲-۷- محدودیت و فشار زمان ۷۹
۲-۱۲-۸- فقدان اطلاعات ۷۹
۲-۱۲-۹- سیاستهای قدیمی شرکت ۸۰
۲-۱۲-۱۰- اجرای اقدامات اصلاحی ۸۰
۲-۱۲-۱۱- کالببراسیون ۸۰
۲-۱۲-۱۲- فرایند تصویب مدارک وهزینه های تهیه مدارک ۸۱
۲-۱۳- هدف از استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰۸۲
۲-۱۴- فواید و مزایای استقرار نظام تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰۸۴
۲-۱۴-۱- کاهش منابع و زمان صرف شده ۸۴
۲-۱۴-۲- صرفه جویی اقتصادی در تولید ۸۴
۲-۱۴-۳- حداقل نمودن ضرر و زیانهای آتی ۸۴
۲-۱۴-۴- تقلیل هزینه های خدمات پس از فروش ۸۴
۲-۱۴-۵- سهم بازار ۸۴
۲-۱۴-۶- فشار زمانی ۸۵
۲-۱۴-۷- دوروی یک سکه ۸۵
۲-۱۴-۸- افزایش سطح کیفی ۸۵
۲-۱۴-۹- مزیت صادرات ۸۵
۲-۱۵- معایب سیستم تضمین کیفیت ایزو ۹۰۰۰۸۶
۲-۱۵-۱- هزینه های اجرای ایزو ۹۰۰۰ ۸۶
۲-۱۵-۲- بروکراسی ۸۷
۲-۱۵-۳- سلب ابتکار ۸۷
۲-۱۶- نقش دولتها و استانداردهای ایزو ۹۰۰۰۸۷
بخش دوم : عملکرد و ارزیابی عملکرد ۸۸
۲-۱- تعریف عملکرد ۸۹
۲-۲- سطوح تجزیه و تحلیل عملکرد ۹۰
۲-۳- تعاریف ارزشیابی ۹۰
۲-۳-۱- معیارهای ارزشیابی عملکرد ۹۰
۲-۴- سیر تکامل مدل امتیازات متوازن ۹۲
۲-۵- سنجش متوازن عملکرد شرکت ۹۴
۲-۵-۱- چارچوب BSC 95
۲-۵-۱-۱- جنبه مالی ۹۷
۲-۵-۱-۲- جنبه مشتری ۹۷
۲-۵-۱-۳- جنبه فرایندهای داخلی ۹۸
۲-۵-۱-۴- جنبه آموزش و رشد ۹۹
۲-۵-۲- نقش و کارکرد BSC99
۲-۶- مفاهیم عمده در BSC100
۲-۶-۱- عملکرد در سطح واحد تجاری ۱۰۰
۲-۶-۲- رابطه های علت ومعلولی ۱۰۰
۲-۶-۳- اندازه های مالی و غیر مالی ۱۰۱
۲-۶-۴- اعلام استراتژیهای بنگاه به کارکنان ۱۰۱
۲-۷- BSC در دیدگاه نیروی انسانی ۱۰۲
۲-۸- تعیین اهداف BSC به عنوان یک تصمیم مشترک ۱۰۲
۲-۹- روش شناسی BSC104
۲-۱۰- کارت امتیازی شاخص عملکرد کلیدی ۱۰۵
۲-۱۱- معیارهای متوازن، چرا آنرا به کار می بریم ۱۰۵
۲-۱۲- قدمهای بعدی در معیارهای متوازن ۱۰۶
۲-۱۳- ارزشیابی مالی سنتی در مقابل BSC107
۲-۱۴- مزایای مدل کارت امتیازی متوازن ۱۰۹
۲-۱۵- معایب مدل کارت امتیازی متوازن ۱۰۹
۲-۱۶- تفاوت مدل کارت امتیازی متوازن در شرکتهای دولتی و خصوصی ۱۱۰
بخش سوم : پیشینه تحقیق ۱۱۱
۲-۱- رابطه بین ایزو ۹۰۰۰ و عملکرد ۱۱۲
۲-۲- پیشینه تحقیق ۱۱۳
فهرست منابع فارسی ۱۱۶
فهرست منابع خارجی ۱۱۹
فصل سوم
مقدمه ۱۲۲
۳-۱- روش تحقیق ۱۲۲
۳-۲- روش گردآوری اطلاعات ۱۲۳
۳-۳- تحلیل آماری و روشهای تجزیه و تحلیل اطلاعات ۱۲۴
۳-۴- مقیاس ۱۲۴
۳-۵- تعیین اعتبار پرسشنامه ۱۲۶
۳-۶- تعیین روایی پرسشنامه ۱۲۷
۳-۷- فرضیه های تحقیق ۱۲۷
۳-۸- محدودیتهای تحقیق ۱۲۹
فهرست منابع فصل سوم ۱۳۰
فصل چهارم
۴-۱- رده مدیریتی جامعه کارشناسان ۱۳۲
۴-۱-۱- رتبه بندی از نظر رده مدیریتی ۱۳۲
۴-۱-۲- نمودار توزیع فراوانی رده مدیریتی ۱۳۲
۴-۲- تحصیلات کارشناسان ۱۳۳
۴-۲-۱- رتبه بندی از نظر تحصیلات ۱۳۳
۴-۲-۲- نمودار توزیع فراوانی تحصیلات ۱۳۳
۴-۳- رشته تحصیلی کارشناسان ۱۳۴
۴-۳-۱- رتبه بندی رشته تحصیلی ۱۳۴
۴-۳-۲- نمودار توزیع فراوانی رشته تحصیلی ۱۳۴
۴-۴- سابقه کار در شرکت ۱۳۵
۴-۴-۱- رتبه بندی سابقه کار در شرکت ۱۳۵
۴-۴-۲- نمودار توزیع فراوانی سابقه کار در شرکت ۱۳۵
۴-۵- تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو ۹۰۰۰۱۳۶
۴-۵-۱- رتبه بندی تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو ۹۰۰۰۱۳۶
۴-۵-۲- نمودار توزیع فراوانی تعداد ساعات دوره توجیهی ایزو ۹۰۰۰۱۳۷
۴-۶- میزان تحصیلات مشترکین ۱۳۸
۱-۴-۶- رتبه بندی میزان تحصیلات مشترکین ۱۳۸
۲-۴-۶- نمودار توزیع فراوانی میزان تحصیلات مشترکین ۱۳۸
۴-۷- بررسی فرضیه های تحقیق ۱۳۹
فصل پنجم
۵-۱- خلاصه ۱۴۸
۵-۲- نتیجه گیری ۱۴۹
۵-۳- پیشنهادات۱۵۰
اشکال:
شکل ۲-۱ ۲۶
شکل ۲-۲ ۴۶
شکل ۲-۳ ۹۶
شکل ۲-۴ ۹۸
شکل ۲-۵ ۱۰۱
شکل ۲-۶ ۱۰۲
جدول
جدول ۲-۱ ۹۳
جدول ۲-۲ ۱۰۸
جدول ۳-۱ ۱۲۵
جدول ۳-۲ ۱۲۸
جدول ۴-۱ ۱۳۲
جدول ۴-۲ ۱۳۳
جدول ۴-۳ ۱۳۴
جدول ۴-۴ ۱۳۵
جدول ۴-۵ ۱۳۶
جدول ۴-۶ ۱۳۸
جدول ۴-۷ ۱۳۹
جدول ۴-۸ ۱۴۱
جدول ۴-۹ ۱۴۳
جدول ۴-۱۰ ۱۴۵
نمودارها
نمودار ۲-۱ ۳۵
نمودار ۲-۲ ۴۳
نمودار۲-۳ ۵۱
نمودار۴-۱ ۱۳۲
نمودار۴-۲ ۱۳۳
نمودار۴-۳ ۱۳۴
نمودار۴-۴ ۱۳۵
نمودار۴-۵ ۱۳۷
نمودار۴-۶ ۱۳۸
نمودار۴-۷ ۱۴۰
نمودار۴-۸ ۱۴۰
نمودار۴-۹ ۱۴۲
نمودار۴-۱۰ ۱۴۲
نمودار۴-۱۱ ۱۴۴
نمودار۴-۱۲ ۱۴۴
نمودار۴-۱۳ ۱۴۶
نمودار۴-۱۴ ۱۴۶