معرفی. ۳
جایگاه واحد خانهداری در هتل: ۳
نقش کارکنان کلیدی: ۴
کمک خانهدار (Maid): 5
ناظر طبقه و یا طبقات (سوپروایزر): ۵
طبقهدار (فلورمن): ۶
مدیر خانهاری: ۷
مدیریت منابع انسانی در واحد خانهداری: ۷
استخدام نیروی انسانی: ۸
جلسه معارفه و آموزش: ۸
اجرای طرحهای پیشرفته: ۹
بهرهوری: ۱۰
سیستمهای کنترل مدیریت : ۱۲
فهرست کنترل: ۱۳
فهرست کنترل خانهداری: ۱۳
ارزشیابی عملکرد کمک خانهداران: ۱۶
جدولهای نظافت دقیق. ۱۹