تحقیق پروتئین

پروتئین. ۲

نقش پروتئین ها در رژیم غذایی. ۲

یادآوری ویژگیهای فیزیکو– شیمیایی پروتئین ها ۳

متابولیسم اسیدهای آمینه. ۳

مقدار مورد نیاز پروتئین برای یک ورزشکار. ۴

منابع غذایی پروتئین ها ۵

۲-فرآورده های امعاء و احشاء، ماکیان و گوشت شکار. ۷

۳- ماهی ها ۸

۴-تخم مرغ. ۹

۵-فرآورده های لبنی. ۱۰

* شیرهای تغییر داده شده: ۱۱

دسرهای دارای شیر و بستنی. ۱۲

ب‌- پنیرها ۱۲

جایگزینی مواد غذایی پروتئینی: ۱۳

تفاوت رژیم غذایی ورزشکاران با افراد عادی.. ۱۴

کالری.. ۱۵

کربوهیدراتها ۱۶

میزان مصرف مایعات در ورزشکاران. ۱۷





توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.