فهرست
واحد صنعتی. ۵
مقدمه : ۵
روش دسته به دسته (lot for lot lat) 5
حداقل هزینه بر واحد (Luc) و least unit cost: 5
علامت گذاری پایین ترین سطح «Bom» ۷
تعیین اندازه دسته های تولیدی (lot sizing) 7
روش حداقل هزینه کل (least total cost (ltc)) 8
بالانس کردن قطعه پرید «PPB» part period balancing. 9
روش (period order quality)POQ.. 9
دستورالعمل اجرای فعالیتهای تولید. ۹
تعریف قالب.. ۱۱
setup فرآیند. ۱۱
روش اجرایی برنامه ریزی تولید: ۱۴
برنامه ریزی تولید: ۱۵
کنترل برنامه تولید و گزارش گیری. ۱۷
تأیید اقلام خریداری شده: ۱۹
خرید خدمات مؤثر بر کیفیت: ۲۰
مسئولیت و اختیارات: ۲۱
روش خرید اقلام مؤثر بر کیفیت. ۲۲
مراحل انجام خرید. ۲۲
لیست تأمین کنندگان. ۲۴
روش اجرایی امکان سنجش تولید. ۲۴
روش شناسایی و ردیابی محصول: ۲۸
محصول نیمه ساخته و نهایی: ۲۹
ردیابی محصول حین تولید: ۳۰
ردیابی مواد اولیه. ۳۱
سیستم ردیابی: ۳۲
مسئولیت و اختیارات. ۳۲
روش شناسایی کنترل محصول نامنطبق. ۳۳
مراحل انجام کار: ۳۳
اقدامات اصلاحی پیشگیرانه. ۳۵
مراحل انجام کار: ۳۶
گزارشات شش ماهه: ۳۹
دستورالعمل بهبود مستمر ۴۱
مراحل انجام کار: ۴۱
شناسایی و تعریف فرصتهای بهبود: ۴۲
اجرای پروژه: ۴۴
روش اجرایی سنجش رضایت مشتری. ۴۷
۲-شاخص اندازه گیری رضایت مشتری: ۴۸
تعاریف و فرمول شاخص ها ۴۹
۴-شکایت مشتری. ۵۰
۳-تجزیه و تحلیل اصلاعات: ۵۱
فصل چهارم. ۵۲
بررسی وضعیت «MRP» در کارخانه. ۵۲
لیست توضیحات فصل چهارم. ۵۳
فاز سوم. ۵۴
روش اجرایی ساماندهی محیط کار (۵s) 55
۱-فاز اول. ۵۶
۲-فاز دوم. ۵۷