پایان نامه معرفی امنیت زیستی بعنوان روشی برای کاهش بیماریهای عفونی

فصل اول. ۳

معرفی امنیت  زیستی بعنوان روشی برای کاهش بیماریهای عفونی. ۳

نوع عامل بیماریزا ۲۲

ویروسها ۲۳

جدول شماره(۱) برخی از ویژگی‌های خانواده‌های معروف ویروسی. ۲۴

باکتریها ۲۵

جدول شماره (۲): خلاصه‌ای از رده‌بندی باکتریها و بررسی ویژگی آنها ۲۶

کلامیدیاها، رکیتزیاها و مایکوپلاسماها ۲۸

جدول شماره (۳) مشخصات گروه‌هایی متفاوت از باکتریها( انگل‌های اجباری داخل سلولی) ۲۹

قارچها ۲۹

جدول شماره(۴) بررسی قارچهای بیماری‌زا و اثر آن بر طیور ۳۱

تک‌یاخته‌ایها ۳۲

کرمها ۳۲

چگونگی ورود عامل بیماریزا ۳۳

روند تأثیرگذاری بیماریزا در بدن و سازوکار بیماریزایی. ۳۴

رهاسازی و انتقال بیماریزا ۳۵

فصل دوم ۳۸

معرفی مفهوم امنیت زیستی. ۳۸

* ضوابط بهداشتی گله‌های مرغ نسب(دودمانی): ۴۴

ضوابط بهداشتی گله‌های مرغ مادر: ۴۸

ضوابط بهداشتی کارخانجات جوجه‌کشی: ۵۰

جدول شماره(۵) بیماریهای فهرست(A) در O.I.E. 55

جدول شماره (۶) تجزیه و تحلیل خطرات بیماریزاها در مزارع پرورشی. ۵۶

۲- شناسایی نقاط کنترل بحران: ۵۷

جدول شماره(۷) :  نقاط مهم کنترل بحران در مرغداری. ۵۸

تضمین حدود بحران: ۶۳

جدول شماره (۸) حدود بحران پس از انجام برنامه‌های امنیت زیستی. ۶۳

۴)نظارت.. ۶۴

سطوح: ۶۵

۵- اصطلاح نقاط ضعف: ۶۵

ثبت.. ۶۵

۷- اثبات صحت عملکرد ۶۶

فصل سوم ۷۰

راهکارهای مهار بیماری بوسیله برنامه‌های امنیت زیستی. ۷۰

*   مکان، طرح و ویژگی‌های مرغداری: ۷۳

و) رابطه با محیط‌زیست و وضعیت جغرافیایی: ۸۲

ب) وضعیت آب‌وهوایی: ۸۳

۴)میکروب‌شناسی خاک: ۹۰

جدول شماره (۱۲) مقادیر مطلوب برای شاخصهای مربوط به آب‌وهوا و محیط داخلی سالنها(۴۲)و نتیجه تغییر آنها ۱۰۵

۱- برای جلوگیری از آسیب: ۱۰۷

و) تأمین شرایط و زیرساختهای لازم جهت اجرای برنامه‌های امنیت زیستی: ۱۱۰

*  کیفیت آب.. ۱۱۴

۱) ترکیبات ازته: ۱۱۵

۲) ترکیبات کربن‌دار ۱۱۷

۳) ترکیبات گوگرددار ۱۱۷

ترکیبات فسفردار ۱۱۸

نمک‌ها ۱۱۸

میزان سنگین. ۱۱۹

ترکیبات آلی. ۱۱۹

میزان اسیدیی و قلیایی‌بودن. ۱۱۹

آهن. ۱۲۰

۱۰)منگنز. ۱۲۱

۱۱)سختی. ۱۲۲

میکروب‌شناسی. ۱۲۴

آبهای طبیعی. ۱۲۴

آبهای شیرین: ۱۲۵

آبهای آلوده با فاضلاب.. ۱۲۷

تعداد باکتریها ۱۳۰

جدول شماره(۱۳) مقادیر پیشنهادشده عوامل مختلف مربوط به آب آشامیدنی طیور ۱۳۲

جدول شماره(۱۴): تعیین میزان مجاز باکتری سختی و PH آب آشامیدنی طیور (۴۹) ۱۳۴

جدول شماره(۱۵) تعیین حدودی میزان نیاز جانوران مختلف به آب آشامیدنی(۴۸) ۱۳۴

جدول شماره (۱۶) تخمین نیاز آب مصرفی طیور در سنین مختلف( لیتر بازای ۱۰۰۰ پرنده) (۵۰) ۱۳۵

جدول (۱۷): روش مناسب نمونه‌برداری از آب(۶) ۱۴۱

* لپه‌های زیستی ۱۴۲

انواع لایه‌های زیستی قابل مشاهده در لوله‌های سالن مرغداری کدامند؟ ۱۴۴

سئوال) انسداد چگونه شکل می‌گیرد؟ ۱۴۵

 ارتقاء کیفیت آب با استفاده از روشهای تصفیه ۱۴۹

آهن‌زدایی. ۱۵۰

نرم‌کننده‌ها ۱۵۱

صافی‌های نیترات.. ۱۵۱

تصفیه مردابی. ۱۵۲

اسمز معکوس. ۱۵۲




توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.