تحقیق فلسفه تنظیم خانواده
فلسفه تنظیم خانواده. ۲
چگونه حاملگی بوجود می آید.. ۳
روشهای مختلف پیشگیری از بارداری.. ۳
روش های جلوگیری از بار داری عبارتند از : ۴
آمیزش ناپیوسته: ۵
عوارض آی. یو. دی : ۱۰
بستن مجرای تناسلی مرد (وازکتومی). ۱۲
بستن لوله های رحم (توبالیکیشن). ۱۲
داروهای ضد بارداری تزریقی: ۱۳
شستشو. ۱۴
دیافراگم های مهبلی.. ۱۵
قرصهای ضد بارداری.. ۱۷
روشهای ضد بارداری جدید که هنوز در دست آزمایش هستند.. ۱۹
فلسفه تنظیم خانواده
نجات نسل آینده از غرق شدن در اقیانوس آدمهای بی غذا , بی مدرسه, بی خانه, بی کار و بی هدف است
روزانه ۹۱۰ هزار نوزاد در دنیا متولد می شود و سالیانه ۹۰ میلیون نفر به جمعیت جهان افزوده می شود. بر اساس پیش بینی های بعمل آمده از سوی دفتر آمار جمعیت واشنگتن که در سال ۱۹۹۳ انجام گرفته جمعیت جهانی در هر ۱۱ سال تقریبا ۱میلیارد نفر افزایش می یابد و در سال ۲۱۰۰ یعنی در پایان قرن آینده در سطح ۵/۱۲ میلیارد نفر تثبیت شده است.
در کشورهای توسعه یافته فعالیتهای پیگیر سرویس های تنظیم خانواده منجر به کاهش نرخ رشد کل جمعیت از ۲/ در سالهای ۱۹۶۰ به ۷/۱ % در حال حاضر شده است ولی با تمام این تلاشها در اکثر کشورهای توسعه نیافته خانواده ها امکانات و آگاهی کافی برای اقدام به روشهای ضد بارداری را ندارند. و به طور کلی در حال حاضر ۳۰۰ میلیون زوج در دنیا دسترسی به سرویسهای تنظیم خانواده ندارد.
چگونه حاملگی بوجود می آید
دستگاه تناسلی مرد: شامل غده پروستات- لوله های منی بر – بیضه- آلت دستگاه تناسلی زن : شامل تخمدان ها لوله های رحم , رحم مهبل و دستگاه تناسلی خارجی می باشد.در حول و حوش روز چهاردهم طبق عادت ماهیانه یک تخمک از یکی از تخمدانها پرتاب می شود و این تخمک وارد لوله های رحم می شود برای اینکه تخمک تبدیل به تخم گردد باید مرد و زن با هم نزدیکی کنند و اسپرم مرد از طریق انزال وارد رحم زن می شود اسپرم خود را به تخمک رسانده و با آن لقاح می کند و تخم بوجود می آید تخم در مخاط رحم جایگزین می شود و پس از گذشت ۹ ماه تبدیل به جنین کامل می شود و به دنیا می آید. بشر برای تداوم حیات خود نیاز به تداوم نسل دارد همان چیزی که اصطلاحاً تناسل یا تولید مثل نامیده می شود.
((تنظیم خانواده نجات خانواده و خانمان از سیل سرگردان جمعیت و حفظ کاشانه ای آرام برای فردای فرزندان امروز است)).