الف)شیمی در منزل ۱
۱- مواد غذایی۱
۲- اثر آنزیم ها بر مواد غذایی۲
۳- اثر گرما بر خوراکی ها ۳
۴- قهوه ای شدن غذاها۳
۵- آرد، خمیر مایع و نانوایی۴
۶- نگهداری غذاها۵
۷- مواد افزودنی به غذاها چه موادی هستند۶
۸- آیا افزودنیها به سلامتی آسیب می رسانند۸
۹- شیمی، میوه های نارس را به میوه های رسیده تبدیل می کند۸
ب)پاک کننده ها۹
۱- پاک کننده های غیر صابونی۹
۲- نظافت منزل با مواد شیمیایی۱۲
ج)شیمی در کشاورزی۱۳
۱- مشکل تغذیه۱۳
۲- افزایش جمعیت۱۴
۳- شیمی کشاورزی۱۵
د)کارخانه های سبز تولید انرژی سبز۱۶
۱- عضوهای ضروری برای رشد گیاهان………………………………………….. ۱۷
۲- چگونه نیتروژن به خاک باز می گردد؟……………………………………….. ۱۸
۳- باکتری های تثبیت کننده نیتروژن………………………………………………. ۱۹
۴- استفاده از مواد شیمیایی برای حفاظت از گیاهان…………………………. ۲۰
۵- مبارزه با حشره های زیان آور…………………………………………………….. ۲۱
۶- در جست و جوی حشره کش های تازه……………………………………… ۲۲
۷- استفاده از فرمون ها (Pheromones) …………………………………………. 23
۸- علف هرزکش ها……………………………………………………………………….. ۲۴
۹- قارچ کش ها…………………………………………………………………………….. ۲۵
۱۰- کشاورزی بدون استفاده از مواد شیمیایی…………………………………. ۲۶
ز)شیمی و محیط زیست…………………………………………………………………… ۲۷
۱- آلودگی آب………………………………………………………………………………. ۲۸
۲- آلودگی خاک…………………………………………………………………………….. ۲۹
هـ)آلودگی هوا……………………………………………………………………………….. ۳۰
۱- گازهای سمی مونواکسید کرین………………………………………………….. ۳۳
۲- اکسیدهای نیتروژن…………………………………………………………………….. ۳۴
۳- دی اکسید گوگرد…………………………………………………………………………
و)آلودگی ترکیب هارسوب……………………………………………………………… ۳۴
ی)پدیده تخریب لایه اوزون و نازک شدن آن………………………………….. ۳۵