تحقیق شیمی و کاربرد های آن

الف)شیمی در منزل ۱

۱- مواد غذایی۱

۲- اثر آنزیم ها بر مواد غذایی۲

۳- اثر گرما بر خوراکی ها ۳

۴- قهوه ای شدن غذاها۳

۵- آرد، خمیر مایع و نانوایی۴

۶- نگهداری غذاها۵

۷- مواد افزودنی به غذاها چه موادی هستند۶

۸- آیا افزودنیها به سلامتی آسیب می رسانند۸

۹- شیمی، میوه های نارس را به میوه های رسیده تبدیل می کند۸

ب)پاک کننده ها۹

۱- پاک کننده های غیر صابونی۹

۲- نظافت منزل با مواد شیمیایی۱۲

ج)شیمی در کشاورزی۱۳

۱- مشکل تغذیه۱۳

۲- افزایش جمعیت۱۴

۳- شیمی کشاورزی۱۵

د)کارخانه های سبز تولید انرژی سبز۱۶

۱- عضوهای ضروری برای رشد گیاهان………………………………………….. ۱۷

۲- چگونه نیتروژن به خاک باز می گردد؟……………………………………….. ۱۸

۳- باکتری های تثبیت کننده نیتروژن………………………………………………. ۱۹

۴- استفاده از مواد شیمیایی برای حفاظت از گیاهان…………………………. ۲۰

۵- مبارزه با حشره های زیان آور…………………………………………………….. ۲۱

۶- در جست و جوی حشره کش های تازه……………………………………… ۲۲

۷- استفاده از فرمون ها (Pheromones) …………………………………………. 23

۸- علف هرزکش ها……………………………………………………………………….. ۲۴

۹- قارچ کش ها…………………………………………………………………………….. ۲۵

۱۰- کشاورزی بدون استفاده از مواد شیمیایی…………………………………. ۲۶

ز)شیمی و محیط زیست…………………………………………………………………… ۲۷

۱- آلودگی آب………………………………………………………………………………. ۲۸

۲- آلودگی خاک…………………………………………………………………………….. ۲۹

هـ)آلودگی هوا……………………………………………………………………………….. ۳۰

۱- گازهای سمی مونواکسید کرین………………………………………………….. ۳۳

۲- اکسیدهای نیتروژن…………………………………………………………………….. ۳۴

۳- دی اکسید گوگرد…………………………………………………………………………

و)آلودگی ترکیب هارسوب……………………………………………………………… ۳۴

ی)پدیده تخریب لایه اوزون و نازک شدن آن………………………………….. ۳۵

، ، ،


توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.