تحقیق سیلو

مقدمه: ۳
سیلو: ۳
مواد سیلو شده : ۴
فوائد سیلو : ۶
طریقه ساختن سیلو : ۷
چه نباتاتی را می توان سیلو کرد ؟ ۹
روش پرکردن سیلو : ۹
روش برداشت مواد سیلوشده : ۱۱
استفاده از سیلو در تغذیه دام : ۱۳
ضایعات سیلو کردن: ۱۷
خواص غذائی مواد سیلو شده: ۱۸
گراینه-لگوم سیلو شده: ۱۹
ذرت و ذرت خوشه ای سیلو شده ۲۰
اثر بلوغ بر روی ارزش غذائی ذرت سیلو شده خورده شده ۲۳
مواد سیلو شده متفرقه: ۲۳
استفاده از مواد سیلو شده در آب و مواد گرمسیری: ۲۴
تذکرات و یادآوری ها ۲۵

مقدمه:
تهیه و تأمین خوراک مرغوب و پر ارزش برای فصل زمسان از مهمترین کارهای یک دامدار است. همانطوریکه در فصول مساعد سال یک قسمت از گیاهان علوفه ای را به صورت تازه و آبدار در اختیار دام قرار می دهند و یک قسمت دیگر آنرا خشک کرده و برای فصل زمستان ذخیره می کنند می توان گیاهان علوفه ای را بهمان صورت تازه و آبدار هم انبار کرد زیرا که نشخوار کنندگان، مخصوصاً «گاوهای شیری» برای فصل زمستان هم به غذای آبدار احتیاج زیادی دارند.
با سیلو کردن می توان گیاهان علوفه ای را برای مدتی طولانی و به صورت تازه نگاه داشت. سیلو کردن نباتات علوفه ای یک روش تازه نیست. بلکه از قرنها پیش متداول بوده منتهی به صورت بسیار ابتدائی.
امروزه برای پیدا کردن بهترین راه سیلو کردن گیاهان علوفه ای، بررسیهای زیادی انجام شده و روشهای مختلفی هم آزمایش شده و بر اثر همین فعالیت ها طریقه سیلو کردن نباتات علوفه ای روزبروز بهتر شده.

سیلو:
عبارت است از خندقی که در زیر زمین حفر می کنند یا بنای محصوری است که بر روی زمین ساخته می شود تا ذرت علوفه ای یا علوفه خرد شده را در آن پر و پس از سفت شدن در شرایط محیطی مطلوب بعد از ۴۰ تا ۶۰ روز ماده سیلو شده(سیلاژ)
تخمیر شده و بدون فاسد شدن می تواند برای چندین سال در تغذیه دام استفاده شود.




توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.