تحقیق زندگی عشایر

مقدمه: ۳

تعاریفی از مردم شناسی: ۵

زندگی کوچ نشینی در ایران. ۶

۱-تعریف کوچ نشینی- ایل و عشیره ۶

تعریف کوچ نشینی. ۷

۲- انواع کوچ نشینی. ۹

کوچ و علل آن در بختیاری: ۱۳

۲-دوجاکاری: ۱۴

۳-گردآوری بلوط: ۱۴

۴-عادت: ۱۵

۵-ارزان تر بودن کالاهای مصرفی در گرمسیر: ۱۵

زمان کوچ: ۱۵

طایفه: ۱۷

چرا قوم بختیاری و لر را به این نام خواندند؟ ۱۸

منطقه بختیاری. ۲۲

آب و هوا: ۲۳

الف- قسمت ییلاقی. ۲۳

ب- منطقه قشلاقی. ۲۳

پوشش گیاهی. ۲۴

کشاورزی: ۲۴

مال- واحد بهره برداری دامی در ایل بختیاری. ۲۵

دامداری: تعداد دام ۲۶

نگهداری، تعلیف و تغذیه دام ۲۷

ییلاق. ۲۷

قشلاق. ۲۸

گوسفند. ۲۹

فرآورده های پشم، مو و پوست.. ۳۱

قسمت اول: نان. ۳۳

نان تیری: ۳۳

۱-۲-نان بَرکوه: ۳۳

۳-۱- نان بلوط: ۳۴

۴-۱-نان ورچاله ۳۵

۵-۱-نان گردِه ۳۵

قسمت دوم: خورش.. ۳۵

توف.. ۳۶

۲-۲-کشک.. ۳۶

۳-۲-تل کنگر ۳۶

۴-۲-تل ریواس.. ۳۶

۵-۲-تل موسیر. ۳۷

۶-۲-تل کلوس.. ۳۷

۷-۲-اوسیب.. ۳۷

۸-۲-اوترشی. ۳۷

۹-۲-آش کشک.. ۳۷

۱۰-۲-آش شیر. ۳۸

۱۱-۲-پل دوغ. ۳۸

۱۲-۲-شله داغ. ۳۸

۱۳-۲-شله کشک.. ۳۸

۱۴-۲-گمنه ۳۸

۱۵-۲-کباب.. ۳۹

۱۶-۲-کباب جگر ۳۹

پوشاک: ۳۹

الف- پوشاک مردان. ۴۰

ب- پوشاک زنان. ۴۱

مسکن: ۴۳

چادر : ۴۴

مسکن. ۴۶

۱-ساخت فیزیکی چادر: ۴۶

۲-۱- وسایل نگهدارنده چادر ۴۸

۲-نحوه اتصال بندهای چادر به زمین.. ۴۹

ب) در قسمت مناطق جلگه ای: ۴۹

محل نصب چادر: ۴۹

فهرست منابع و مأخذ: ۵۰




توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.