مقدمه: ۳
تعاریفی از مردم شناسی: ۵
زندگی کوچ نشینی در ایران. ۶
۱-تعریف کوچ نشینی- ایل و عشیره ۶
تعریف کوچ نشینی. ۷
۲- انواع کوچ نشینی. ۹
کوچ و علل آن در بختیاری: ۱۳
۲-دوجاکاری: ۱۴
۳-گردآوری بلوط: ۱۴
۴-عادت: ۱۵
۵-ارزان تر بودن کالاهای مصرفی در گرمسیر: ۱۵
زمان کوچ: ۱۵
طایفه: ۱۷
چرا قوم بختیاری و لر را به این نام خواندند؟ ۱۸
منطقه بختیاری. ۲۲
آب و هوا: ۲۳
الف- قسمت ییلاقی. ۲۳
ب- منطقه قشلاقی. ۲۳
پوشش گیاهی. ۲۴
کشاورزی: ۲۴
مال- واحد بهره برداری دامی در ایل بختیاری. ۲۵
دامداری: تعداد دام ۲۶
نگهداری، تعلیف و تغذیه دام ۲۷
ییلاق. ۲۷
قشلاق. ۲۸
گوسفند. ۲۹
فرآورده های پشم، مو و پوست.. ۳۱
قسمت اول: نان. ۳۳
نان تیری: ۳۳
۱-۲-نان بَرکوه: ۳۳
۳-۱- نان بلوط: ۳۴
۴-۱-نان ورچاله ۳۵
۵-۱-نان گردِه ۳۵
قسمت دوم: خورش.. ۳۵
توف.. ۳۶
۲-۲-کشک.. ۳۶
۳-۲-تل کنگر ۳۶
۴-۲-تل ریواس.. ۳۶
۵-۲-تل موسیر. ۳۷
۶-۲-تل کلوس.. ۳۷
۷-۲-اوسیب.. ۳۷
۸-۲-اوترشی. ۳۷
۹-۲-آش کشک.. ۳۷
۱۰-۲-آش شیر. ۳۸
۱۱-۲-پل دوغ. ۳۸
۱۲-۲-شله داغ. ۳۸
۱۳-۲-شله کشک.. ۳۸
۱۴-۲-گمنه ۳۸
۱۵-۲-کباب.. ۳۹
۱۶-۲-کباب جگر ۳۹
پوشاک: ۳۹
الف- پوشاک مردان. ۴۰
ب- پوشاک زنان. ۴۱
مسکن: ۴۳
چادر : ۴۴
مسکن. ۴۶
۱-ساخت فیزیکی چادر: ۴۶
۲-۱- وسایل نگهدارنده چادر ۴۸
۲-نحوه اتصال بندهای چادر به زمین.. ۴۹
ب) در قسمت مناطق جلگه ای: ۴۹
محل نصب چادر: ۴۹
فهرست منابع و مأخذ: ۵۰