مقدمه: ۱
قدمت کشت پسته در ایران ـ مقام ایران در تولید و بازار جهانی
محدودیتهای تولید – علت تهیه مجموعه
فصل اول: ۳
مشخصات گیاهشناسی ـ پراکنش جغرافیایی ـ نیازهای اکولوژیکی
مشخصات ارقام ـ عملیات کاشت، داشت، برداشت.
فصل دوم: ۸
مناطق انتشار و اهمیت بیماری در دنیا و ایران ـ علائم بیماری ـ عامل بیماری طیف میزبانی ـ چرخه بیماری ـ فاکتورهای مؤثر در گسترش بیماری ـ روشهای مدیریت (زراعی ـ بیولوژیکی ـ بهنژادی ـ شیمیایی ـ تلفیقی)
فصل سوم: ۲۶
«سایر بیماریهای پسته»
منابع مورد استفاده ۳۱