تحقیق بسته بندی ماهی و فرآوردههای دریایی با آتمسفر تغییر یافته (فاقد منابع) file:Word, تحقیق, صنایع غذایی تعداد صفحات: 17 قیمت: 20000 تومان فصل۱-منشاء تاریخی پنیر فصل۲- مروری بر خط تولید فصل۳-مروری بر HACCP در صنایع شیر فصل۴-بررسی CCP، کنترل و ارزیابی مراحل مختلف تولید فصل۵-خلاصهای از خط تولید و CCPها و آزمونها، کنترلهای انجام شده و چگونگی رفع خطرات احتمالی آتمسفر، بسته بندی، فرآورده های دریایی، ماهی file:Word, تحقیق, صنایع غذایی تعداد صفحات: 17 قیمت: 20000 تومان توجه توجه ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.