تحقیق ارزیابی‌های گاونر

هنگام انتشار ارزیابی‌های گاونر… زمان تمرکز. ۲

بیش از ۳۰ صفت در نظر گرفته می‌شوند ۳

آمیزش تصحیحی را در نظر داشته باشید ۷

۱- هدف انتخابتان را مشخص نمایید . ۸

۲- یک گروه ۵ تا ۱۰ تایی گاونر را شناسایی کنید که از نظر شاخص مورد نظرتان بهترین امتیار ممکن را کسب نموده‌اند . ۸

ترکیبات بهتر شیر می‌تواند به درآمدها کمک کند . ۹

تاثیر ژنتیک بر ترکیبات شیر. ۱۰

چگونه می‌توان پروتئین شیر را بهینه نمود ؟. ۱۱

چه عواملی بر درصد چربی شیر تاثیر دارند ؟. ۱۳

اگر میزان درصد چربی به نظر پایین است : ۱۴

برای بهبود درصد چربی شیر : ۱۵

اهمیت اسیدهای آمینه … ۱۶

پروتئین عبوری و سطح پروتئین شیر …. ۱۷

منبع پروتئین را مورد توجه قرار دهید … ۱۸

دستکاری ترکیب شیر. ۲۱

۱۳-۱- اهمیت دست‌کاری ترکیب شیر. ۲۱

۱۳-۲٫ پروتئین شیر. ۲۴

افزایش غلظت پروتئین شیر. ۲۵

منبع انرژی.. ۲۷

نشاسته‌ی جیره ۲۸

منبع پروتئین. ۲۹

وضعیت بدنی. ۲۹

اصلاح نژاد ۳۰

اسیدهای آمینه محافظت شده ۳۰

مدیریت گاو خشک.. ۳۲

کاهش پروتئین شیر. ۳۵

مکمل چربی. ۳۶

تولید بالای شیر. ۳۶

۱۳-۳٫ چربی شیر. ۳۶

۱۳-۳-۱٫ افزایش غلظت چربی شیر. ۳۷

دفعات خوراک دادن. ۳۷

۱۳-۳-۲٫ کاهش چربی شیر. ۳۹

میزان پایین الیاف.. ۳۹

تولید بالای شیر. ۴۱

میزان پروتئین جیره ۴۱

۱۳-۵٫ نتیجه‌گیری.. ۴۱





توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.