پایان نامه بررسی تاثیر آموزش نقشهای پرستاری بر میزان آگاهی و نگرش پرستاران ،پیرامون مراقبت از مبتلایان به مولتیپل اسکروزیس

پایان نامه بررسی تاثیر آموزش نقشهای پرستاری بر میزان آگاهی و نگرش پرستاران ،پیرامون مراقبت از مبتلایان به مولتیپل اسکروزیس در بیمارستانهای آموزشی وبسته به دانشگاه های علوم پزشکی شهر تهران

– موضوع پژوهش۱

– بیان مسئله۱

– اهداف پژوهش۶

 – هدف کلی ۶

  – اهداف جزیی۷

– فرضیه‌های پژوهش۷

– تعریف واژه‌ها۷

– پیش فرضها۱۰

– محدودیتهای پژوهش۱۰

   – محدودیتهای در اختیار پژوهشگر۱۰

 – محدودیتهای خارج اختیار پژوهشگر۱۱

– اهمیت پژوهش۱۱

– منابع فارسی ۱۴

– منابع انگلیسی۱۶

موضوع پژوهش:

 بررسی تأثیر آموزش نقشهای پرستاری، بر میزان آگاهی و نگرش پرستاران، پیرامون مراقبت از مبتلایان به مولتیپل اسکلروزیس در بیمارستانهای آموزشی وابسته به دانشگاه‌های علوم پزشکی شهر تهران ۱۳۸۲ .

مقدمه:

مشکلات بهداشتی مزمن در تمام سنین افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد و در سنین بسیار کم، میانسالی، یا سالخوردگی بروز می‌کند از جمله این مشکلات: بیماریهای دستگاه عصبی می‌باشد که در صورت بروز بیماری، بهبودی از آن بکندی صورت می‌گیرد، سیر این بیماریها قابل پیش‌بینی نبوده و مشکلات و مسائل مربوط به دستگاه عصبی، با گذشت زمان تغییر شکل می‌دهند و روی تمام جوانب زندگی اثر می‌گذارند. جهت کنترل و درمان این بیماریها به تیم چند مسئولیتی ماهر و مجرب نیاز می‌باشد.

بیان مسئله:

 بیماریهای مزمن به مسائل یا بیماریهای طبی، همراه علائم یا معلولیتهایی که مستلزم درمان طولانی ( ۳ماه یا بیشتر ) باشند، گفته می‌شود. طبق آخرین آمار بدست آمده بعد از عقب ماندگی ذهنی ۸۴% و سرطانهای تنفسی ۱۵% ، اسکروز متعدد ۷۰% افراد ناتوان در اثر بیماریها را تشکیل می‌دهند. بیماریهای دمیلینیزاسیون به خاطر شیوعشان و تمایل آنها به گرفتار کردن جوانان دارای اهمیت زیادی می‌باشند هاریسون ( ۲۰۰۱ ) می‌نویسد: همه بیماریهای دمیلینیزاسیون دارای مشخصه مشترک التهاب و تخریب میلین دستگاه عصبی مرکزی می باشند (ص ۳۷۳ ) سیر این بیماریها ممکن است حاد ( انسفالومیلیت حاد ) و یا مزمن ( مولتیپل اسکروزیس ) باشد. این بیماریها به دو دسته ارثی و اکتسابی نیز تنظیم می‌شوند، بیماری MS شایعترین بیماری دمیلینیزاسیون اکتسابی می‌باشد ( سیسیل، ۲۰۰۱ ، ص۱۰۶۴ ) MS بیماری مزمن و پیشرونده دستگاه عصبی مرکزی می باشد که نقاط مختلف میلین را تحت تأثیر قرار می‌دهد این میلین در سرتاسر مغز و نخاع و اعصاب بینایی وجود دارد ( گریفیت[۱]، ۲۰۰۲ ، ص۱ ) ] میلین ماده‌ای متشکل از چربی و پروتیئن است که اطراف اکسون را احاطه کرده و موجب هدایت سریع امواج عصبی می‌گردد ( بلک[۲]، ۲۰۰۲، ص۲۰۱۲ ) این پوشش پروتئینی (میلین ) تخریب شده و بوسیله لزیون یا پلاکهای[۳] سخت جایگزین می‌گردد این از دست دادن میلین موجب اختلال هدایت عصبی شده که منجربه پیدایش علائم گوناگون در فرد می‌گردد ( فارلی[۴]، ۲۰۰۲ ، ص۳۹ ).

مهمترین علائم: اختلالات


[۱] – GriFFith

[۲] -Black

[۳] -Plaque

[۴] -Farely

،


توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.