F گزارش کارآموزی توليد نوشابه گازدار – پروژه 20

گزارش کارآموزی تولید نوشابه گازدار

تاریخچه نوشابه ۱

فصل اول : آب

آب ۲

فصل دوم : واحد عصاره

عصاره یا بنیان نوشابه ۳

افزودنیهای مجاز در نوشابه ۳

شیرین کننده‌ها ۳

تهیه شرب اولیه از شکر جامد ۴

فیلتراسیون شربت اولیه ۴

تهیه شربت غذایی (عصاره) ۴

طعم دهنده‌ها ۵

عصاره نوشابه‌های پرتغالی ۵

عصاره نوشابه‌های ساده ۵

ضدعفونی کردن دستگاههای عصاره خانه ۵

فصل سوم : گاز Co2

تولید گاز Co27

برج شستشو ۷

رطوبت گیری یا جدا کننده آب ۷

چیلر ۸

فصل چهارم: بطری شوی

بطری شوی ۹

اندازه‌گیری درصد سود در بطری شور ۱۰

آینه بان ۱۰

فلومیکس ۱۰

کربوکولر ۱۱

پرکردن بطری ۱۲

آزمایش نقطه پر شده ۱۲

دستگاه تشتک زن ۱۳

پرکن جعبه نوشابه ۱۳

فصل پنجم : کنترل کیفی

مقدمه کنترل کیفی ۱۵

آزمایشات انجام گرفته روی نوشابه ۱۵

آزمایش بریکس ۱۵

مقدار بریکس ۱۵

آزمایش بومه ۱۶

اندازه گیری فشار، دما و گاز Co216

اندازه گیری درصد قند ۱۷

آزمایش اسیدیته ۱۷

تعیین چگالی ۱۷

آزمایش pH 17

آزمایشات میکروبی و شیمیایی ۱۸

آزمایشات میکروبی ۱۸

تقسیم بندیهای کارهای میکروبی ۱۸

ساخت محیط کشت ۱۸

انواع محیط کشت ۱۹

روش انجام آزمایش میکروبی ۲۰

نتایج آزمایشات انجام شده ۲۱

آزمایشات هفتگی ۲۲

، ،


توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.