سرآغاز. ۲
فصل یکم: مشخصات متقاضی.. ۵
۱-۱- مشخصات اشخاص حقوقی.. ۵
فصل دوم: اطلاعات کلی مربوط به محصول تولیدی.. ۶
۱-۲- نام و نوع محصول. ۶
۲-۲- مواد اولیه یا واسطه ای بودن محصول. ۶
۳-۲- مزیت محصول تولیدی.. ۷
۴-۲- هدف از تولید محصول. ۸
۵-۲- ارزش ا ین محصول از نظر اشتغال زائی و ایجاد بازار کار. ۸
۶-۲- ویژگیهای فنی و امکانات مورد نیاز، برای تولید محصول به صورت مکانیزه و کلان ۹
۷-۲- وضعیت کنونی تولید این نوع محصول در داخل کشور و تولیدکنندگان عمده آن ۱۰
۸-۲- وضعیت کنونی تولید این نوع محصول در داخل استان و تولیدکنندگان عمده آن ۱۰
فصل سوم: اطلاعات مربوط به بازار محصول. ۱۱
۱-۳- بازار داخلی و ظرفیت تقاضا ۱۱
۲-۳- روند مصرف محصول در سالیان گذشته و پیش بینی مصرف در سال های آینده ۱۱
۳-۳- بازار جهانی، ظرفیت تقاضا و گستره آن. ۱۲
فصل چهارم: اطلاعات مربوط به دانش فنی.. ۱۴
۱-۴- منبع فناوری.. ۱۴
۲-۴- آموزش فنری و تکنیکی کارکنان. ۱۵
۳-۴- آموزش اداری و روابط اجتماعی کارکنان. ۱۵
فصل پنجم: اطلاعات مربوط به تولید محصول. ۱۶
۱-۵- برنامه تولید سالیانه. ۱۶
۲-۵- میزان کارکرد. ۱۷
۳-۵- سیستم کنترل کیفیت.. ۱۷
۴-۵- فرآیند تولید محصول و Allegoritm & Process Flow Sheet 18
Allegoritm یا فرآیند منطقی این طرح، به شرح زیر خواهد بود: ۱۹
۵-۵- میزان موارد مورد مصرف برای تولید محصول سالانه، بر اساس ظرفیت مورد تقاضا ۲۱
جدول ۱-۱-۲۱٫ ۲۲
۶-۵- نوع، مقدار و هزینه انرژی مورد نیاز سالانه، بر اساس ظرفیت مورد تقاضا ۲۲
۷-۵- لیست مشاغل و مقدار حقوق سالانه، بر اساس ظرفیت مورد تقاضا ۲۳
فصل ششم: پیش بینی اجزاء و مقدار دارایی ثابت و جاری.. ۲۴
۱-۶- دارایی های ثابت.. ۲۴
۱-۱-۶- زمین مورد نیاز. ۲۴