F تحقیق معدن سرب نخلک – پروژه 20

تحقیق معدن سرب نخلک

تحقیق معدن سرب نخلک

مقدمه ۱

فصل اول : زمین شناسی و اکتشاف

تاریخچه و موقعیت جغرافیایی ۳

چینه شناسی ۶

تکتونیک ۱۰

گسل ها

ساختمان ونحوه وجود کانی سازی

پوشش رسوبی

مقاطع زمین شناسی

نقشه زمین شناسی تونل ها

حفر گمانه در ناحیه شمال معدن

پیشروی اکتشافی

نمونه برداری

محاسبه ذخیره

فصل دوم : استخراج

استخراج درمعدن نخلک

چگونگی استخراج

ترابری درمعدن نخلک

مشخصات اکیپ

چالزنی و آبشاری

تهویه

آبکشی

نگهداری

فصل سوم : کانه آرایی

کارخانه  کانه آرایی معدن نخلک

آزمایشگاه

تأسیسات جانبی

پیشنهادات وانتقادات

منابع

چکیده

معدن سرب نخلک یکی از قدیمی ترین معادن ایران می باشد . تجهیزاتی که در معدن مورد استفاده قرار می گیرند همگی از نوع ابتدایی بوده و کار با آنها بسیار مشکل می باشد . معدن سرب نخلک از دو قست عمده زیرزمینی و کارخانه تغلیظ تشکیل شده است . در معدن زیرزمینی طی چند سال اخیر ، اخراج رگه های با صرفه مد نظر بوده و راه اندازی و احداث طبقات دیگر معدن از دستور کار حذف شده اند.

بخش زیرزمینی از ۶ حلقه چاه تشکیل شده است . چاه شماره ۶ برای تهویه ، چاه شماره ۵ برای اسکیپ و انتقال مود و چاه شماره ۴ جهت آسانسور و رفت و آمد افراد تعبیه شده اند در طبقه ۵۰- متری استخراج به روش انباره ای و در سایر طبقات به روش پر شونده استخراج می شود . در طبقه ۲۰۰- متری چاه فرعی به عمق ۴۰ متر جهت آبکشی حفر شده است . آب توسط دو پمپ کف کش به طبقه ۲۰۰- متری و از آنجا توسط ۲ پمپ سانتریفوژ به سطح زمین منتقل می شود که آب کارخانه تغلیظ از این راه به دست می آید.

تهویه معدن طبیعی ، آتشباری بوسیله دینامیت و چالزنی با دستگاه پرفراتور انجام می شود . ترابری در کارگاه استخراج بوسیله فرغون و بیل و در تونل های باربری اصلی توسط واگن انجام می شود . کارخانه تغلیظ در نزدیکی معدن قرار دارد . محصول شامل دو قسمت است . محصول جیک با عیار ۵۴ % و محصول فلوتاسیون با عیار ۶۵ % است که در پایان با هم مخلوط شده و به عنوان کنسانتره با عیار حدود ۶۰ % انبار می شود .


،


توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.