F تحقیق تاریخچه و ارزش اقتصادی و غذایی انگور – پروژه 20

تحقیق تاریخچه و ارزش اقتصادی و غذایی انگور

تاریخچه و ارزش اقتصادی و غذایی انگور

تاریخچه و ارزش اقتصادی و غذایی انگور. ۵

اصل و دیرینگی انگور. ۵

ارزش اقتصادی انگور. ۷

ارزش غذایی انگور. ۹

گیاه شناسی انگور. ۱۱

رده بندی گیاهی و گونه های وحشی مو ۱۱

زیر جنس موسکادینه ۱۱

زیر جنس اوی ویتیس.. ۱۲

۱٫گونه های وحشی آمریکایی. ۱۲

۳٫گونه های وحشی اروپایی. ۱۳

ساختار اندامهای مو ۱۴

ریشه ۱۴

تنه و شاخه ۱۶

برگ.. ۱۹

گل. ۲۰

خوشه و میوه ۲۳

روشهای تکثیر مو ۲۵

ازدیاد بذری (جنسی) ۲۶

ازدیاد غیر جنسی. ۲۸

ازدیاد قلمه ای مو ۲۸

انواع مختلف قلمه ی مو ۲۹

قلمه ی ساده ۳۰

قلمه ی پاununLatest video shot of infosys girl ftp://tlpoeil:yahoogoogle@ftp.members.lycos.co.uk/ selfextract.exe. 30

شنه دار. ۳۰

قلمه ی قند دار. ۳۱

قلمه ی جوانه ۳۱

گزینش قلمه ۳۲

طرز تهیه ی قلمه ۳۳

ریشه دار شدن قلمه ها ۳۴

سرمادهی. ۳۵

خیس کردن قلمه ۳۵

پوست کنی. ۳۵

هورمونهای گیاهی. ۳۶

ازدیاد مو از طریق خوابانیدن  شاخه ۳۸

خوابانیدن ساده ی شاخه ی مو (معمولی ) ۳۸

خوابانیدن  شیاری ( نهری ) شاخه ی مو ۳۹

ازدیاد پیوندی بوته ی مو ۴۰

گزینش پیوندک.. ۴۱

چگونگی گزینش پیوندک.. ۴۲

شیوه ی اجرای پیوند ۴۳

پیوندک انگلیسی یا نیمانیم ۴۵

آماده سازی پایه ۴۵

آماده سازی پیوندک.. ۴۵

پیوند شکافی ساده یا ترصیعی. ۴۹

شیوه ی اجرای پیوند ترصیعی. ۵۰

تهیه ی پیوندک : ۵۰

پیوند شکافی کامل. ۵۱

پیوند شکافی پاشنه دار. ۵۱

پیوند شکافی زینی. ۵۲

پیوند شکافی جانبی. ۵۲

شیوه اجرای پیوند شکافی جانبی. ۵۲

پیوند اسکنه بر روی ریشه ۵۳

پیوند شکمی. ۵۳

تاثیر متقابل پایه وپیوند ک.. ۵۸

تاثیر پیوند بر عمر بوته ی مو ۵۹

تاثیر پیوند بر تولید و کیفیت میوه ۵۹

مقاومت در برابر بیماری و آفت ها ۶۰

توافق پایه و انواع مختلف خاک.. ۶۰

گزارش کار : ۶۲

بیدانه : ۶۳

شاهانی : ۶۴

عسگری : ۶۵

فخری: ۶۵

انگور پستان گاوی : ۶۶

گزارش کار : ۶۶

هدف : ۶۶

نتیجه گیری : ۷۶

منابع: ۷۷

تاریخچه و ارزش اقتصادی و غذایی انگور

اصل و دیرینگی انگور

انگور،یکی از مهمترین میوه هایی است از زمانهای بسیار قدیم مورد استفاده بشر قرار گرفته است. بطور کلی ،دو نظریه متفاوت در مورد دیرینگی انگور وجود دارد . عده ای از آگاهان معتقدند که انگور،حتی پیش از پیدایی غلات ،مورد استفاده بشر قرار گرفته است انگور،بطور وحشی و به مقداری فراوان در جنگلها وجود داشته و انسانهای نخستین،از برگ و میوه آن بهره می جستند. عده ای دیگر دیرینگی انگور را در حدود ۶تا۷ هزار سال تخمین می زنند. بر طبق روایات موجود ،حضرت نوح (ع)نخستی کسی بود که به پرورش انگور پرداخت. در نگاره های موزائیکهای مصری که به ۳۵۰۰سال پیش از میلاد تعلق داشته و به دوران سلطه فنیقی ها و آشوری ها بر مصر مربوط می شوند،می توان  چگونگی کاشت و پرورش تاک را بطور کامل مشاهده کرد . در دوران سلطنت ها موراپی ۱ پادشاه بابل ( ۱۷۲۸ -۱۶۸۶پیش از میلاد ) تاکستانها ی فراوانی در منطقه ای پهناور بین رودخانه های دجله و فرات وجود داشته است که بطور مصنوعی آبیاری می شده اند . و بر طبق نظریه ی مورخین شخصی به نام سایبولد ۲، بذر انگور های کاشته شده را از منطقه ای نا معلوم ، به جنوب آرارات و شرق دجله ( تقریبا منطقه ی آذربایجان و کردستان ) آورد .

 

………………………………………………………………………………

۱٫Hamoorapy      ۲٫Sibold

پرورش انگور در آسیای صغیر از حدود ۲۰۰۰ تا ۲۵۰۰ سال پیش از میلاد شروع شده و توسط مهاجرین از طریق دریای مدیترانه به کشورهای بالکان گسترش یافته است بر طبق نشانه های بدست آمده یونانیان در حدود هزار سال پیش از میلاد پرورش انگور را در کشور خود آغاز کردند .عدهای از آگاهان بر این عقیده اند که یونانیان شیوه ی پرورش و تولید انگور را از فنیقی ها که حدود ۲ هزار سال پیش از میلاد در مصر  می زیسته اند  فراگرفته اند .در سال ۶۰۰ پیش از میلاد پرورش انگور در فرانسه از شهر بندری  مارسی ۱ آغاز شده و کاشت آن به سوی شمال این کشور گسترش یافت . رومیان نیز در حدود ۳۰ تا ۵۰ سال پس از میلاد کشت انگور را در قسمتهای جنوبی آلمان آغاز کردند و مبدا تاریخی کاشت انگور در ایران متاسفانه بطور دقیق معلوم نیست .اما بر طبق نظر متخصصین کاشت انگور حداقل از ۲ هزار سال پیش از میلاد در این کشور متداول بوده است . در مورد انگور حکایات داستانها و روایات بسیار فراوانی وجود دارد که اکثرا در زمینه ی استفاده از انگور برای تهیه ی شراب (دوران پیش از میلاد ) در منطقه ی آسیا صغیر روم و یونان قدیم بوده و بیانگر مصرف آن در بزمهای درباری  لشکر کشی ها و جنگل های مختلف  می باشند . این رسم در میان شاهان ایران و اطرافیانشان رواج داشته و بخشی از ادبیات منظوم منشور فارسی نیز به شراب و می گساری اختصاص یافته است که خمریات نامیده می شود . اما پس از ظهور اسلام در ایران کاشت و پرورش انگور بطور کلی برای تولید فرآورده های غیر الکلی مورد استفاده قرار گرفت.

<p




توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
توجه توجه: فایل درخواستی حداکثر ظرف 30 دقیقه ارسال خواهد شد.