تحقیق تغذیه در نوجوانان

تغذیه در نوجوانان

کلیات

 مقدمه

 فصل اول : تغذیه

 تغذیه

 تاریخچه غذا

 عهد قدیم تا دوران آگاهی

هرم غذایی

 فصل دوم: گروههای غذایی

 ویتامین ها

 کربوهیدارتها

 چربی ها

 امگا- ۳ و امگا- ۴

پروتئین ها

  املاح معدنی

آهن

 سدیم و پتاسیم

 کلسیم

ید

 روی

آب

 فصل سوم: اهمیت تغذیه

 تغذیه در دوران بلوغ

 ویژگی های رفتاری تغذیه در نوجوانان

 اهمیت تغذیه در دختران

 تأثیر تغذیه در خوجوانان در موفقیت جامعه

 توصیه های تغذیه ای

 اهمیت صبحانه و میان وعده ها

 فصل چهارم: عوارض ناشی از تغذیه نادرست

 جسمی:

 مشکلات ناشی از تغذیه ناسالم

 چاقی

 منشاءچاقی

عوارض رژیم های نادرست

 کم خونی ناشی از فقر آهن

 کم خونی مگالوپلاستیک

 کم خونی پرنی سیوز

   کم خونی همولتیک

کم خونی ناشی از کمبود مس

 کربوهیدارت ها و پوسیدگی دندان

 گواتر

 کمبود ویتامین A

کمبود ویتامین B

کبمود پروتئین


 روانی:

 افسردگی

 افسردگی جوانان

 افسردگی و تغذیه

 فصل پنجم: مصاحبه

 مصاحبه با دکتر حسینی متخصص تغذیه

فصل ششم: جمعبندی

 فصل هفتم: پیوست

 منابع


تقدیم به:

  همه نوجوانان و جوانانی که یاد خدا در قلبشان و نام خدا بر لبانشان است به امید این که در راه خدا گام برداریم.

 « تقدیر وتشکر:

 اینک با عنایت پروردگار پس از گذراندن روزهای متمادی این تحقیق به پایان رسیده و ما واجب می دانیم از کلیه عزیزانی که ما را در انجام این تحقیق یاری نمودند مراتب تقدیر و تشکر را بجا آوریم.

از دبیر محترم سرکار خانم فروزش که در تمام مراحل این تحقیق ما را یاری نمودند و تمامی عوامل مدرسه شاهد عصمت تشکر و قدردانی می نمائیم.

 و از تمامی کسانی که ما را در این پژوهش مشاوره و راهنمایی نمودند از جمله جناب آقای دکتر حسینی کمال تشکر را داریم.


« خلاصه»

غذا نیاز انسان را به ماده و انرژی تأمین می کند ماده برای ساختن بافتهای جدید و رشد بدن لازم است و به این علت تغذیه مقوله بسیار مهمی است مخصوصاً در نوجوانان که هم در سن رشد هستند و هم دارای فعالیت بسیار زیاد.

 غذاها شامل موارد زیر است:

۱- هیدراتهای کربن ۲- چربی ها ۳-  پروتئین ۴- مواد معدنی و ویتامین ها و آب هیدارت های کربن انرژی زا هستند و مقدار آنها در غذاهای مختلف متفاوت است. چربی ها هم مانند هیدراتهای کربن انرژی زا هستند و به دو نوع گیاهی و جانوری وجود دارد چربی ها برای بدن ضروری هستند زیرا بدن را گرم نگه می دارد و درساختار سلول هم شرکت دارند اما مصرف بیش از حد آنها خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را افزایش می دهد. بدن انسان قادر به ساختن همه پروتئین های مورد نیاز بدن نیست به این علت باید حتماً از  پروتئین استفاده شود زیرا کمبود پروتئین باعث بروز بیماری کواشیورکور می شود.

نیاز حیاتی بدن به آب که بسیار آشکار است انسان بیشتر آب موردنیاز بدنش را از آشامیدن آب و مابقی را از آب موجود در غذاها بدست می آورد انسان بدون آب زنده نخواهد ماند.

 هرچند بدن املاح معدنی را به مقدار کم و اندک نیاز دارد اما نبود این مواد باعث بوجود آمدن بیماریهایی مثل: آنمی( کمبود آهن) گواتر( کاهش ید)

بدن قادر به ساختن هیچیک از ویتامینها نیست اما منابع غذایی که ویتامن ها در آب یافت می شود فراوان است کمبود ویتامین باعث بیماریمختلف( جسمی و روانی) می شود که درا دامه به شرح آنخواهیم پرداخت.

اهداف تحقیق:

 در این بخش تلاش ما بر مطالعه اهداف زیر بوده استک

 ۱- بررسی مواد غذایی موردنیاز بدن

۲- گروههای غذایی و میزان نیاز بدن به آنها

۳- نقش مواد غذایی در جسم نوجوانان

۴- نقش مواد غذایی در روح و روان نوجوانان

 ۵- – بررسی بیماری هایی که در اثر تغذیه نادرست بوجود می آیند.

،


توجه توجه
ایمیل و شماره همراه خود را در فرم زیر وارد کنید
مبلغ مورد نظر: تومان
عنوان مقاله
ايميل پرداخت کننده :
موبایل پرداخت کننده :